Aleyna Solaker kimdir? hakkında bilgi

Aleyna Solaker Biyografisi Özet Hayat Hikayesi

Ekranların genç ve yetenekli isimlerinden birisi olan oyunculuğu yanı sıra aynı zamanda güzelliğiyle de dikkatleri üzerine toplayan Aleyna Solaker, henüz çok genç olmasına karşın önemli projelerde usta isimler ile çalışma şansı yakalamıştır. Son dönemde Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Meral karakteri ile hatırlanan oyuncu bu dizi öncesinde farklı dizi çalışmalarında da bulunmuştur.
1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Aleyna Solaker, henüz çok genç olmasına rağmen, dizi kariyerine adım atmadan önce model olarak çalışmaya başlamış, podyumlarda dikkat çeken isimlerden birisi olmuştur. İşte Benim ile kariyerine adım atan oyuncu bu yapım sonrasında farklı projelerde de kamera karşısına geçmiştir.




Aleyna Solaker Kimdir? Kısaca Hayatı ve Kariyeri

Manken ve model olarak oldukça başarılı olmasına karşın oyunculuk konusunda da yeteneklerini göstermek isteyen Aleyna Solaker, İşte Benim ve Kuş Dili gibi yapımlardan sonra Show TV ekranlarında yayınlanan o dönem popüler dizilerden birisi olan Altındağ isimli dizide canlandırdığı Cemre karakteri ile beğeni toplamıştır.
Kariyerinde çıkışını sağlayan modellikten daha çok oyunculuğa yönelme isteğini her fırsatta dile getiren Aleyna Solaker, Kuş Dili, İşte Benim ve Altındağ gibi yapımlardan sonra ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan son dönemin popüler yapımlarından birisi olan Kırgın Çiçekler dizisinde Meral karakteri ile ekranlara gelmiştir. İlerleyen yıllarda oyuncunun daha etkin ve popüler roller ile ekranlarda yer alması bekleniyor.
Aleyna Solaker Kimdir, Boyu, Yaşı, Kilosu, Göz Rengi Nedir?Aleyna Solaker Kimdir, Boyu, Yaşı, Kilosu, Göz Rengi Nedir?

Aleyna Solaker Nicki-Rol İsmi

Kırgın Çiçekler – Meral

Aleyna Solaker Nereli Memleketi Neresi

İstanbul

Aleyna Solaker Doğum Tarihi Ne?

05 Aralık 1994 doğum

Aleyna Solaker Kaç Kilo?

56

Aleyna Solaker Boyu Kaç Cm

1.72

Aleyna Solaker Saç Rengi Nedir

Siyah

Aleyna Solaker Göz Rengi Ne Renk ?

Ela

Aleyna Solaker Burcu Hangi Burçtur?

Başak Burcu

Aleyna Solaker Sevgilisi/Eşi Kimdir?

Araştırmalarımız sonucunda Aleyna Solaker’ nin Sevgilisi konusunda bir fikir sahibi edinemedik. Eğer sizlerin bir fikri varsa bizimle paylaşırsanız seviniriz.


Aleyna Solaker Mesleği


Dizi Oyuncusu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder