Çağla Irmak Kimdir ? hakkında bilgi

Çağla Irmak Kimdir, Nereli, Kilosu, Göz ve Saç Rengi, Boyu, YaşıÇağla Irmak Yaşam Öyküsü Kısa Biyografisi

Ekranların en genç isimlerinden birisi olan ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve bir yaz dizisi olarak izleyici ile buluşan Kırgın Çiçeklerde kamera karşısına geçen Çağla Irmak, daha önce oyunculuk üzerine çalışmalar yapmış olmasına karşın profesyonel anlamda ilk kez Kırgın Çiçekler dizisi ile kariyerine adım atmıştır.

Çağla Irmak 

1997 tarihinde dünyaya gelen ve eğitimini İstanbul’da tamamlayan Çağla Irmak, lise eğitimi için Pera Güzel Sanatlar lisesine girmiştir. O dönem Bizim Evin Halleri isimli dizide Anatolia isimli bir karakter ile izleyiciyle buluşan Çağla Irmak, bu yapımda çok göz önünde olan bir karakteri canlandırmamış olsa da dikkatleri üzerine çekmiştir.
Aslen Ankaralı olan ancak iş ve eğitim nedeniyle yaşamına İstanbul’da devam eden oyuncu sık, sık Kadir Has Üniversitesinde tiyatro üzerine eğitim almak istediğini söylemektedir. 2015 yılında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kırgın Çiçekler isimli dizi ile ekranlara dönüş yapan Irmak, bu dizide Kader isimli bir karakteri canlandırmaktadır. Oyuncunun gelecekte iddialı yapımlarda yer alması bekleniyor.

Gerçek İsmi

Çağla Irmak

Çağla Irmak Nereli Asıl Memleketi Neredir ?

***

Çağla Irmak Kaç Yaşındadır ?

1997 doğumlu ve  (Kasım 2015 itibarıyla) 18 yaşındadır

Çağla Irmak Kilosu?


***

Çağla Irmak Boyu?

****

Çağla Irmak Saçları Ne Renk?

Kahverengi

Çağla Irmak Göz Rengi Nedir?

Kahverengi

Çağla Irmak Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder