Derya Artemel kimdir? hayatı hakkında bilgi

Derya Artemel Yaşam Öyküsü Kısa Biyografisi

Derya Artemel Kimdir, Nereli, Kilosu, Göz ve Saç Rengi, Boyu, YaşıUzun yıllardır takip ettiğimiz oyunculardan birisi olmasına karşın genellikle yalnızca dahil olduğu yapımlar ile gündeme gelen Derya Artemel, 21 Ekim 1980 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Eğitimini İzmir’de tamamlayan ve daha sonra oyunculuk üzerine çalışmalar yapan Derya Artemel, üniversite eğitimini 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro bölümünde bitirmiştir.

Derya Artemel Kimdir? Kısaca Hayatı

2002 yılında televizyon dünyasına adım atan, o dönem çok beğenilen yapımlardan birisi olan Zerda dizisinde Sıla karakteri ile kamera karşısına geçen oyuncu, dizide sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Aktif olarak Gaye Sökmen ajansına bağlı çalışmalar yapan Artemel, 2004 yılında Aliye dizisinde Zeliş karakteri ile ekranlarda yer almıştı.
2005 yılında bir diğer popüler dizi Seher vaktinde izlediğimiz Artemel, 2007 yılında yayınlanan Fikrimin İnce Gülü dizisinde Elvan karakteri ile izleyicinin karşısına çıkmıştı. 2008 tarihinde yayınlanan Yol Arkadaşım isimli yapımda Ayşen karakteri ile izlediğimiz oyuncu 2010 yılında Bitmeyen Şarkı da Melek, 2013 yılınca Cinayet isimli yapımda ise başrol oynamıştır. Oyuncu son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde kamera karşısına geçmiştir.

Gerçek İsmi

Derya Artemel

Derya Artemel Nereli Asıl Memleketi Neredir ?

Asıl Memleketi İzmir ilimizdir.

Derya Artemel doğum tarihi?

21 Ekim 1980 doğumlu 

Derya Artemel Kilosu?

***

Derya Artemel Boyu?

****

Derya Artemel Saçları Ne Renk?

Siyah

Derya Artemel Göz Rengi Nedir?


Mavi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder