Adı Efsane 9. bölüm özet. Hakan durumu toparlayabilecek mi?

Melis geçen bölüm Hakan'ın aldığı parayı duyunca çocuğa ağzına geleni saymış; sonra da ağlayarak babasına gitmişti. Hatta bu yüzden Tarık; Bahar ile akşam yemeği yiyememişti. Sabah uyandığında kız yine Hakan'ın önüne çıkıp ona hesap sordu. Hakan parayı vermesine rağmen kıza doğruları söylemeyip kızı yollar. Melis'i mahallede gören Sibel kıza ağır laflar ederken Fikret ve diğer ikisi gelir. Fiko Sibel'in Melis'e olan kıskançlığında iyice işkillenmeye başlamıştır.

Sibel Hakan'dan kendisi ile Fiko'nun arasını yapmasını ister. Hakan da konuyu açacak gibi olunca Fiko onu tersler. Akşam Sibel bir daha Hakan'ın kapısına gidip barıştırmasını ister. Tam dönerken Fikolarla karşılaşır. Fiko Hakan'la ne işin var muhabbeti yapar.

Sabah Tarık'ın yolunu Bahar'ın annesi keser ve Seçil'in söylediklerini söyler. Tarık Seçil'in bu lafları söylemesine şaşırır ve bir anlam veremez. Seçil ile konuşunca kadının kendisinin mutluluğunu istemeyen tepkisine anlam veremez. Ona inat mutlu olmak için harekete geçer ve Bahar ile akşam yemeği organize eder. Bahar Seçil'e gider ve ağzının payını verir.

Hakan'ın babası küçük kızının yoluna çıkıp çok pişmanım muhabbeti yapar. Küçük kız babasının sahte sözlerinden etkilenip onu affeder ve abisine durumu söyler. Annesi de kocasını affetmiştir. Hakan da adamı takip eder. Öteki ailesinin yaşadığı eve gittiğini görüp saldırır ama onlar ordan taşınmıştır.

Kıvanç okulda Melis'e kocaman bir kasımpatı buketi ile gelir. Ancak Melis ona dönmez. Hala aklı Hakandadır. Teyzesi eve yemeğe Kıvanç'ı çağırıp konuşurlarken Fikret gelir ve gerçek hikayeyi anlatır. Melis bu yaptığı için Kıvanç'a kızar ve tokadı basar.

Fikret de okulda Sibel'den özür diler. Ancak Sibel'in aklında Hakan vardır ve içinde tutamamaktadır. Hakan mekanda iken Sibel gelir ve aşkını itiraf edip çocuğu öper. Tam o esnada Sadık onları görür. Hakan kızı iter ve hiç bir şey olmadı diye sayıklayarak gider.

Ertesi gün basket maçı vardır. Melis maçtan önce Hakan'la konuşur ama Hakan kendisini affedememektedir. Sadık Hakan'a gördüğü manzara yüzünden ters davranmaktadır. Bahar'ın annesi kızıyla son bir defa daha konuşur. Bahar maça gitmek için evden çıkarken kıza sözümü dinlemedin o zaman çık git der ve valizini kızın eline verip evden kovar

Sadık Hakan'a tepkili davranıp pas falan vermez. Oyun sırasında da Sadık Hakan'ın gırtlağını sıkarak "Sibel ile öpüştüğünüzü gördüm" der. Basket maçında da çok kötü oynarlar ve yenilirler. Sadık ve Hakan tartışırlarken Tarık onları alı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder