Adı Efsane 6. bölüm özet. Kim vuruluyor? Hakan mı? Melis mi?

Geçen bölüm sonunda kritik bir dönemeçte bıraktığımız Tarık müfettişi ikna etmiş, sözleşmeyi almış. Seçil de uzaklaştırma kararını kaldırdığı için bir sonraki mahkemeye kadar kızlarını haftanın 2 günü evinde kalmaları hakkını kazanmış.

Bu bölüm kızları eve gelecek diye eşyalar hatta hediyeler almış olan koç kendini kızlarına özellikle Melis'e beğendirmek için çabalamaktadır. Fakat kız gerçekten çok ters davranır. Küçük kız Zeynep ise babası ve ablası arasında kalıp çok üzülür. Adam çok üzgün ve sinirli olduğundan evden çıkıp meyhaneye gider. Bahar onunla konuşup içmemeye ikna eder.

Hakan'ın annesi babasının ısrarı üzerine hapishaneye görüşe gider. Megerse cezası paraya çevrilmişmiş. Babanın borçlu olduğu adamlar eve gelip karısını korkutur ve para ister. Kadın da kenardaki altınlarını bozdurup alacaklarını toparlar ama yine de paranın yarısını bile toplayamaz.

Melis sürekli Kıvanç ile buluşmaya çalışır ama babasından izin alamaz. Ertesi gün dansa gidicem diye izin aldığında Tarık kızın peşine Hakan'ı takar. Kız mecburen baleye gitmek zorunda kalır. Hakan kızın zerafeti ve dansı karşısında büyülenir. Kızın Tarık'ın evinde yemek yemediğini öğrenince onu mekanda mangala davet eder. Kız ise Kıvanç ile görüşebilmek için kabul eder.

Zeynep ise Hakan'ın kız kardeşi ile oyunlar oynarken bir kümese girer. Tavuklardan bir kapar. Ne yapacağını bilemeyen Tarık kızı Baharlara götürür. Annesi kıza müdahale edip bitlerden arındırır. Kızın halini gören Seçil kızlar için endişelenip götürmeye kalkar. Bahar ona çocuklarla ilgili ahkam kesince Seçil sinirlenir ve evde Tarık'ın büstünü yere atar.

Hakan akşam Tarık'tan Melis'in mekana gitmesi için izin alır. Bir taraftan da Kıvanç'a ben çıktım sen de gel diye mesaj atar. Mekanda yemek yemekten ve sohbetlerinden hoşlansa da Kıvanç gelip kızı alıp gider. Kız Hakan'a ayıp olduğunu düşünerek geri gelir

Hakan'ın annesi paranın bir kısmını ayarlasa da adamlar yeterli bulmayıp evi ararlar. Birşey bulamasalar da bir oğlu olduğunu öğrenip onu bulmak için evden ayrılırlar. Mekana giden adamlarla Hakanların grup arasında kavga çıkar. Adamın elindeki tabanca patlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder