Yav He He Filmi - Yav Sabri Bu Kadın Neden Ağlıyor - Yav He He Filmi Oyuncuları


YAV HE HE FİLMİ VE KONUSU

Son zamanlarda sosyal medyada paylaşım rekoru kıran tanıtım videosu ile Yav He He filmi sinema severlerin merakla beklediği filmler arasında yer alıyor.

Yav Sabri Bu Kadın Neden Ağlıyor adlı videosu ile daha çok beğenilen ve gülme garantisi vaat eden filmin oyuncuları ve konusu alışılan dışında.

YAV HE HE FİLMİ KONUSU 

Yav He He filmi konusu dikkat çekiyor. Doğu Anadolu’nun Cırtik köyünde dünyaya gelen Sabri ile Medeni, yaşlılık dolayısıyla hastalanan nenelerinin ilaç masraflarını karşılamak için ellerinde bulunan üç koyunu satmaya karar verirler.

Sabri ve Medeni ikilisi koyunları satıp nenelerine ilaç alabilmek için İnternete verdikleri ilana İstanbul’dan müşteri çıkınca, İstanbul’a gitmeye karar verirler.

Fakat hesaba katmadıkları bir şey vardır. Köyün, futbol düşkünü üç çocuğu da, İstanbul’da futbolcu olmak için onlarla gitmiştir.

İstanbul’a gidip ilk iki koyunu teslim ettikten sonra, geriye kalan bir koyunun çalındığını fark ederler. Artık koyunu bulmadan geri dönmeyeceklerdir.

Komik hikayesi ile beyaz perdeye gelecekolan film 13 ŞUBAT 2015 vizyona girecek.

YAV HE HE FİLMİ OYUNCULARI

Yav He He filminin oyuncuları ise Sabahattin Yakut ve Yücel Gökçek'in paylaşırken onlara Ayşenil Şamlıoğlu, Muhammet Cangören, Başak Daşman, Yakup Yavru eşlik ediyor.








güncel,yav he he filmi,yav sabri bu kadın neden ağlıyor,yav he he filmi ne zaman vizyona giriyor,yav he he filmi oyuncuları,yav he he filmi konusu,yav he he,yav he he filmi nerede çekiliyor,yav he he filmi yönetmeni,yav he he sabri,yav he he medeni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder