Bu Tarz Benim Nazlı Hamarat Kiminle Evliydi - Nazlı Hamarat Emir Şaşmaz'ın Eski Eşi



NAZLI HAMARAT ESKİ EŞİ EMİR ŞAŞMAZ

Ekranların kuşkusuz en çok izlenen ve tartışılan moda yarışmalarından olan Bu Tarz Benim yarışması gündemden düşmüyor.

Gerek yarışma esnasında yaşanan kavgalar gerek eleme gecelerinde ki olaylar vede gerekse yarışmacıların özel hayatları ile gündeme geliyor.

Bu Tarz Benim yarışmacılarının oluşan hayran kitlesi boş durmayıp hemen yarışmacı hakkında detaylı araştırmalara giriyorlar ve Bu Tarz Benim yarışmacıları hakkında büyük detaylar yakalanıyor.

Bu Tarz Benim Nazlı Hamarat hakkında çıkan haberlere göre ise Nazlı Hamarat daha önce magazin dünyasının yakından tanıdığı isimlerden biriymiş.

NAZLI HAMARAT ESKİDEN KİMİNLE EVLİYDİ 

EMİR ŞAŞMAZ İLE NAZLI HAMARAT

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile ekranlarda olan Necati Şaşmaz'ın kardeşi olan Emir Şaşmaz ile daha önce bir evlilik yaşamış olan Nazlı Hamarat 'ın olaylı bir evlilik geçmişi bulunuyor.

Nazlı Hamarat eski eşi olan Emir Şaşmaz ile evli oldukları dönemde dayak yediği iddiası ile mahkeme davası açmış ve Emir Şaşmaz'ın kendisini tava ile dövdüğünü söylemişti.

Nazlı Hamarat tava ile yediği dayak için doktordan darp raporu da alıp mahkemeye sunmuştu. Nazlı Hamarat kocası Emir Şaşmaz'dan boşanmak için ona para da kaptırdığı çıkan dedikodular arasında.

Bandırma doğumlu olan Nazlı Hamarat, Ege Üniversitesi Radyo Sinema Tv bölümü mezunu. İstanbul'da yaşayıp okula hergün uçakla gidip geliyor.

 Nazlı Hamarat lüks kıyafetlere olan düşkünlüğü ile biliniyor. İstanbul'daki sosyetik mekan davetlerinden birinde giydiği 60 bin liralık kıyafetle bir dönem eleştirilerin hedefi olmuştu.






nazlı hamarat kimdir,nazlı hamarat evli mi,nazlı hamarat eski kocası,nazlı hamarat zengin mi,nazlı hamarat emir şaşmaz,nazlı hamarat necati şaşmaz,nazlı hamarat,nazlı hamarat kimle evlendi,nazlı hamarat sevgilisi,nazlı hamarat ünlü mü,nazlı hamarat ne iş yapıyor,emir şaşmaz nazlı hamarat,nazlı hamarat nereli,nazlı hamarat kimin kızı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder