Kara Ekmek Dizisi - Kara Ekmek Dizisi Oyuncuları Ve Konusu


ATV KARA EKMEK DİZİSİ 

Başarılı olamayıp yayından kaldırılan veya erken final yapmak zorunda kalan dizilerin bir hayli fazla olduğu bu yıl yeni diziler başlamaya devam ediyor.

Atv ekranlarında seyirci ile buluşacak olan dizinin adı Kara Ekmek. Oyuncu kadrosunda ise tanıdık ve başarılı isimler bulunuyor.

Bu kadar fazla dizinin ekranlarda başlaması ve hemen hemen her kanalda birden fazla yeni dizi olması seyirci tarafından dizilerin takip edilmesi konusunda olumsuz etken oldu.

Ekran başında ki seyirci ne izleyeceği konusunda ekranda onlarca seçenek bulunca var olan dizilerin sürekliliği ve takibi konusu da ortadan kalktı.

Bu sezon yayın hayatına başlayan dizilerden çoğunun kaldırılma sebebi ise buna dayanıyor. Her kanalda dizi olduğu ve hepsi yeni başladığı için seyirci ne izleyeceğine karar veremedi.

Aslında yeni başlamış ve çok kaliteli olan diziler de vardı ama onlar talihsiz bir şekilde bu karmaşanın kurbanı olarak yayından kaldırılmak zorunda kaldırlar.
Önümüzde ki günlerde yayın hayatına başlayacak olan dizinin başarısı izleyici ve eleştirmenler tarafından merakla bekleniyor.Size onceburada.blogspot.com.tr olarak bu dizinin detaylarını vereceğiz.


KARA EKMEK DİZİSİ  KONUSU

Atv ekranlarında 23 Ocak Cuma akşamı saat 20:00'da ekranlara gelecek olan Kara Ekmek dizisinin konusu merak edildiği kadar dikkat çekici ve farklı.

Mine ve Asiye, İstanbul ’un kenar mahallelerinden birinde parasız, sevgisiz, umutsuz yaşamaya çalışan iki kız kardeştir.

 Hayat dört bir koldan üstlerine yürümektedir. Asiye, hamile kaldığı sevgilisini bıçaklamak zorunda kalır. Artık onlar için kaçmaktan başka çare kalmamıştır.

Çıktıkları bu yolda korkunç bir cinayete tanık olurlar. Bir genç kız hayatını kaybederken, Asiye bir başkasının kimliğinde yeniden doğacaktır.

Yapımcılığını Limon Yapım'ın üstlendiği dizi, ilk fragmanıyla da merak uyandırıyor.
Kara Ekmek dizisi yakında Atv ekranlarında.


KARA EKMEK DİZİSİ OYUNCULARI

Atv'nin iddialı dizilerinden biri olan Kara Ekmek dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler birbirinden başarılı ve tanıdık isimlerden oluşuyor.

Asiye Selen > Özlem Yılmaz
Engin Hepileri
Altan Erkekli
Ahmet Levendoğlu
Çetin >Ushan Çakır
Gülçin Santırcıoğlu
Anıl İlter
Elif Can

Kara Ekmek Dizisi Asiye - Özlem Yılmaz





dizi,kara ekemek dizisi,kara ekmek dizisi oyuncuları,kara ekmek dizisi konusu,kara ekmek dizisi ne zaman,kara ekmek dizisi asiye,atv kara ekmek dizisi,kara ekmek dizisi kore dizisi mi,kara ekmek dizisi çalıntı mı,kara ekmek dizisi nerede çekiliyor,kara ekmek dizisi nerde çekiliyor,kara ekmek dizisi asiye kimdir,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder