Asla Vazgeçmem Dizisi - Asla Vazgeçmem Dizisi Oyuncuları - Asla Vazgeçmem Dizisi Ne Zaman Başlıyor



ASLA VAZGEÇMEM DİZİSİ

Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan iddialı dizilerden biri olan ve seyirci tarafından beklenen dizilerden birisi olan Asla Vazgeçmem dizisi yakında ekranlada.

Asla Vazgeçmem dizisinin yapımcılığını Gold Film’in üstleneniyor.

Başrollerinde ise Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Gülşen Irmak, Ümit Yesin ve Yağızkan Dikmen gibi isimler yer aldığı Asla Vazgeçmem dizisi ekranlara bombo giriş yapacağa benziyor.

Ekranlarda bu sezon bir çok dizi yayın hayatına iddialı bir şekilde başladı fakat bütün kanallarda onlarca dizinin başlaması ile birlikte seyirci ne izleyeceğini bilemez oldu ve bir sürü dizi olması sebebi ile reytinglerde istenilen oran yakalanamadı.

Haliyle seyirci bütün dizileri anda izleyemeyeceği için ve ekranda bu derece çok dizi olması reytingleri doğrudan düşürüdü.

Hiç bir dizi beklediği reytingleri bulamadı ve yayından kaldırılmak zorunda kaldı yada erken final yaptı.



Asla Vazçgemem Dizisi Konusu

Dizimizin konusu olarak büyük bir aşk öyküsünü anlatan Nur ve Yiğit'in, birbirine duyduğu büyük aşkın konusunu ele alacaktır. Yiğit, aşık olduğu ve kişilik bakımından da bir kere aşık olup, aşkının peşinden bir ömür boyu koşan sadık bir erkeği canlandıracaktır

Asla Vazçgemem Dizisi Oyuncuları

Tolgahan Sayışman
Amine Gülşe
Şafak Pekdemir
Ayşegül Günay
Tugay Mercan
Yonca Cevher
Gülşen Irmak
Ümit Yesin
Yağızkan Dikmen





dizi,asla vazgeçmem dizisi,asla vazgeçmem dizisi oyuncuları,asla vazgeçmem dizisi ne zaman başlayacak,asla vazgeçmem dizisi konusu,asla vazgeçmemdizisi nerede çekiliyor,asla vazgeçmem dizisi başrol,asla vazgeçmem dizisi ilk bölüm,asla vazgeçmem dizisi saati

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder