Ulan İstanbul Dizisi Final Mi Yaptı - Ulan İstanbul Dizisi Neden Yok - Ulan İstanbul Dizisi Kaldırıldı Mı


ULAN İSTANBUL DİZİSİ NEDEN YOK 

Ekranların sevilen ve takip edilen dizisi Ulan İstanbul dizisi sürpriz bir şekilde final yaparak ekranlara veda ediyor.

Bilindiği üzere bu sezon ekranlara merhaba diyen bir çok dizi oldu hemen hemen her kanalda birden çok dizi yayın hayatına başladı.

Çoğu dizi ilk günden hüsrana uğrayarak yayından kaldırıldı yada erken final yaparak yayın hayatına son vermek zorunda kaldı.

Fakat Ulan İstanbul dizisi seyirci tarafından çok sevilmiş ve takip edilmişti gerek oyuncuları gerekse konusu bakımından çok beğenilen dizinin final yapması sevenlerini çok üzdü.

Özellikle Carlos ve Yaren karakterleri ile ekranda beğeni toplayan dizide yapılan düetler de çok konuşulmuş ve sosyal medyada paylaşım rekorları kırmıştı.onceburada.blogspot.com.tr

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerin üstlendiği dizi erken final yaparak sevenlerini üzdü.

 Bilindiği üzere Karlos ve Yaren bazı bölümlerde şarkılar seslendirerek diziye renk katan isimler olmuştu ve  bu sahneler sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girmişti.onceburada.blogspot.com.tr


ULAN İSTANBUL DİZİSİ NEDEN BİTTİ

Reyting sonuçları incelenen dizinin verdiği bilgilere göre son aylardaki rating performansıyla düşüşe geçen Ulan İstanbul 33.bölümünde final yapacak ve ekranlara veda edecek.




dizi,ulan istanbul dizisi neden yok,ulan istanbul neden yayınlanmadı,ulan istanbul final mi yaptı,ulan istanbul neden bitti,ulan istanbul kaldırıldı mı,ulan istanbul dizisi niye yok,ulan istanbul dizisi niye yayınlanmıyor,ulan istanbul dizisi yayından mı kaldırıldı,ulan istanbul dizisi neden kaldırıldı,ulan istanbul dizisi niye final yaptı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder