Halil Sezai Ervah-ı Ezelden Albümü - Halil Sezai 2015 Yeni Albüm Ervah-ı Ezelden


HALİK SEZAİ ERVAH-I EZEL ALBÜMÜ

Farklı yorumu ve ses rengi ile Türkiye'de adını pop müziğe altın harflerle yazdıran Halil Sezai bomba gibi bir albüm ile sevenlerinin karşısına çıktı ve büyük övgüler aldı.

Bir film ile tanıdığımız Halil Sezai rol aldığı İncir Reçeli filminde seslendirdiği İsyan adlı şarkı ile bir anda milyonların sevgilisi olmuştu.

Filmin gösterimde olduğu dönemde en çok paylaşılan ve dinlenen şarkılarından olan İsyan şarkısı adeta Halil Sezai'nin çıkışı olmuştu.

Yaptığı her albüm ile büyük bir başarı gösteren Halil Sezai 2015 yılına bomba gibi bir albüm ile giriş yaptı.

Halil Sezai yeni albümü tüm müzik marketlerde yerini aldı. Halil Sezai Ervah-ı Ezel albümünde yer alan şarkıların hepsi ise birbirinden özel sesler.

Halil Sezai Ervah-ı Ezel albümündeki şarkılar büyük üstatların seslendirdiği çok özel parçalardan oluşuyor. Halil Sezai bu parçaları kendi has yorumu ile farklı bir şekilde yorumlayarak sevenlerinin karşısına çıktı.

Halil Sezai 2015 yeni albümü Ervah-ı Ezel tüm müzik marketlerde sevenleri ile buluşmayı bekliyor.

Halil Sezai Ervah-ı Ezel albümünde Aşık Sümmani, Ahmet Kaya, Cemal Safi, Ergin Ergün Keleş, Ferdi Tayfur, Feridun Hürel, Onno Tunç , Onur Akın, Selçuk Tekay, Selda Bağcan, Sezen Aksu, Sezgin Büyük, Ümit Yaşar Oğuzcan, Yavuz Top gibi usta isimlerin unutulmaz şarkılarını farklı ve kendine özgü yorumu ile yeniden müzikseverlerle buluşturuyor.


HALİL SEZAİ ERVAH-I EZEL ALBÜMÜ ŞARKILARI
Halil Sezai - Ervah-ı Ezel
Halil Sezai - Arka Mahalle
Halil Sezai - Gaybana Geceler
Halil Sezai - Duyanlara
Halil Sezai - Beni Unutma
Halil Sezai - Prangalar
Halil Sezai - Gece
Halil Sezai - Git
Halil Sezai - İki Keklik
Halil Sezai - Mamoş
Halil Sezai - Vurgun









müzik, halil sezai ervah-ı ezel albümü, halil sezai 2015 yeni albüm, halil sezai arka mahalle, halil sezai gaybana geceler, halil sezai ervahı ezel,halil sezai ervah-ı ezel albümü şarkıları,halil sezai yeni albüm şarkıları,halil sezai 2015 yeni albüm şarkıları,halil sezai mamoş,halil sezai vurgun,halil sezai ervah-ı ezel,halil sezai ahmet kaya şarkısı söyledi,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder