Patron Yarışması Başvuru Formu

Patron YarışmasıGeçtiğimiz sezon ekranlarda fırtına gibi esen Bu Tarz Benim yarışmasına alternatif bir program daha geliyor. Bu Tarz Benim'in yapımcı şirketi olan Production House, yepyeni bir moda yarışmasını Star TV üzerinden izleyenler ile buluşturacak.

Star TV'de hafta içi her gün yayınlaması planlanan Patron Yarışması'nın jüri koltuğunda oturacak iki isim şimdiden belli oldu. Yakından tanınan bu isimlerden biri modacı Hakan Akkaya, diğeri ise emekli kaleci Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber. Işıl Reçber, sadeliği ve şıklığı ile özellikle sosyete davetlerinin aranılan isimlerinden. Patron Yarışması'nın jüri koltuğuna iki isim daha oturacak ancak şimdilik bu isimlerin kim olacağı belli değil.

Hafta içi her gün yayınlanacak olması sebebiyle, Bu Tarz Benim'in alternatifi olarak izlenebilecek Patron yarışmasının ne zaman başlayacağı ise merak konusu. Programın konsepti, Bu Tarz Benim'e benzer olacak ve yarışmacılar jüriden en yüksek oyları almaya çalışacak.

Patron Yarışması başvuru formu, Star TV'nin web sayfasında henüz yayınlanmadı. Programın kesin yayın tarihi ve ne zaman başlayacağı belli olduğunda, bu sayfadan nasıl başvuru yapılabileceği hakkında bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder