Kara Kutu Dizisi Zeynep, Kara Kutu Dizisi Zeynep Sümeyra Koç Kimdir, Sümeyra Koç Kaç Yaşında, Sümeyra Koç Oynadığı Diziler

Kara Kutu dizisi Zeynep, Kara Kutu dizisi Zeynep Sümeyra Koç kimdir, Sümeyra Koç kaç yaşında, Sümeyra Koç boyu, Sümeyra Koç kilosu, Sümeyra Koç dizileri, Sümeyra Koç yeni dizi, Sümeyra Koç hayatı, Sümeyra Koç vikipedi

Sümeyra Koç kimdir?

Sümeyra Koç 27 Şubat 1987 yılın`da İstanbulda doğdu. Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesin`den mezun olan genç oyuncu Bahar Kerimoğlu ve Özay Fecht`den özel oyunculuk dersleri aldı.

Sadri Alışık Kültür Merkezin`de Kayhan Yıldızoğlu ile tanışıp onun gözde öğrencileri arasında yerini aldı. Fox Tv`nin fantastik ve gizemli dizisi Sana Bir Sır Vereceğim dizisin`de şifacı Duru karakterini canlandıran ve oynadığı karakterde üstün başarı sağlayan Sümeyra Koç izleyiciler tarafından çok sevilen bir karakter haline geldi.  

2014 yılı Star Tv ekranlarında başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah`ın oynadığı,henüz tanıtım fragmanların`da bile izlenme rekorları kıran Kurt Seyt ve Şura dizisin`de Havva karakterini canlandıran Sümeyra Koç daha ilk bölüm`den oyunculuk konsunda ki başarısını sergiledi.

Kara Kutu dizisi Zeynep Sümeyra Koç:

Zeynep barın müşterilerinden biridir. Altı aydır Mehmet’in çalıştığı bara gelip gitmektedir. Çevresindekilere master öğrencisi olduğunu, tez hazırladığını söyler. Bir gece Mehmet’in karıştığı bir kavgadan sonra Mehmet’i hastaneye kaldırır. O gece yakınlaşırlar. Zamanla Mehmet’le aralarında bir aşk başlayacak ve Zeynep işiyle aşkı arasında kalacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder