Paramparça Dizisi Candan Kimdir - Paramparça Avukat Candan Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo


PARAMPARÇA DİZİSİ AVUKAT CANDAN

Ekranlarda yaşanan dizi kargaşasında seyirci tarafından büyük beğeni toplayan ve yerini tutan Paramparça dizisi büyük ilgi görüyor.

Bilindiği üzere son dizi sezoununda epeyce fazla dizi yayında girmiş ve beklenmedik şekilde çoğu yayından kaldırılmıştı.

Çoğu dizi erken final yaparken çoğu dizide daha ilk bölümden sonra yayından kaldırılmıştı. Bunun sebebi ise çok açık belli idi.

Tabi ki bu dizilerin yayından kaldırılmasının tek sebebi her kanalda birden fazla dizi başlaması ve dizi kalabalığı idi.

Seyirci ekranda onlarca dizi varken hepsini birden beğenip izlemesi mümkün olmadığı için dizilerinde reyting alma ihtimali düştü ve bu durum yayından kaldırılmalarına sebep oldu.

Paramparça dizisi ise bu kalabalıktan sıyrılıp adını duyuran ve büyük bir takipçi sayısı oluşturan ekranların vazgeçilmezi haline geldi.

Gerek oyuncuları ve gerekse konusu ile dikkat çeken dizide her bölümünde heyecan dolu anlar yaşanıyor.Son olarak diziye eklenen isimlerden biri ise Ahu Yağtu oldu.

Paramparça dizisinde Avukat Candan rolünü canlandıracak olan Ahu Yağtu ekranlarda yerini alarak seyirci karşısına Paramparça dizisi ile gelecek.

PARAMPARÇA DİZİSİ VUKAT CANDAN ( AHU YAĞTU ) KİMDİR

11 Temmuz 1978 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Ahu Yağtu kendisi küçükken annesi ve babası yollarını ayırmış ve evliliklerine son vermiştir.

Daha önce Kavak Yelleri ve Kampüsistan gibi dizilerde rol alan Ahu Yağtu son olarak Paramparça dizisinde Avukat Candan rolünü canlandıracaktır.

10 Mart 2012’de ünlü komedyen Cem Yılmaz ile hayatını birleştirdi. Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz çiftinin 2 Ağustos 2012 tarihinde Kemal adını verdikleri bir oğulları oldu.





kimdir,paramparça dizisi avukat candan kimdir,paramparça candan kimdir,ahu yağtu kimdir,paramparça ahu yağtu,paramparça avukat kimdir,paramparça dizisi ahu yağtu avukat candan,avukat candan kimdir,ahu yağtu paramparça dizisinde 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder