Sevdam Alabora Dizisi - Sevdam Alabora Dizisi Banu Kimdir - Başak Parlak Kimdir


SEVDAM ALABORA BANU KİMDİR

Ekranlara bomba giriş yapması beklenen ve seyirci tarafından merak edilen dizilerden birisi olan ve Atv ekranlarında başlayacak olan Sevdam Alabora yakında başlıyor.

Sevdam Alabora dizisi konusu ve oyuncuları ile merak edilen dizilerden birisi olarak ekranlarda yerini alacak.

Bilindiği üzere bu sezon ekranlarda bir çok dizi yayınlanmaya başladıktan sonra kısa bir süre sonra
kaldırıldı veya erken final yaptı.

Sevdam Alabora dizisinin reytingleri ve ekranda kalıcı olup olmayacağı merak konusu olurken yayınlanmaya başlayacağı gün sabırsızlıkla bekleniyor.

Baş rollerinde Kadir Doğulu, Başak Parlak Elçin Sangu, Mustafa Avkıran ve Gökçe Yanardağ’ın yer aldığı dizi Atv ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

SEVDAM ALABORA KONUSU

Bir Anadolu kasabasının varlıklı ve saygın ailesinin kızı, ailesinin karşı çıkacağı birine aşık olunca çareyi kaçmakta bulur.Bu kaçış macerası, yıllara yayılan sırlara, büyük günahlara, dayanılmaz acılara, aile dramına ve birkaç nesli etkileyecek trajik bir hikayeye dönüşür.


BAŞAK PARLAK KİMDİR

Başak Parlak, 03 11 1988 Tekirdağ doğumlu. Maltepe üniversitesi Uluslararası ilişkiler ve Avrupa Birliği bölümünde öğretimini sürdüren Başak Parlak Sevdam Alabora dizisinde Banu rolünü canlandırıyor.

Ayrıca Başak Parlak bir sinema filmi olan Şevkat Yerimdar filminde rol almıştır.
Doktorlar,Acı Hayat ve Fikrimin İnce Gülü gibi dizilerde rol almıştır.

BAŞAK PARLAK FOTOĞRAFLARI








dizi,kimdir,sevdam alabora dizisi,sevdam alabora dizisi banu kimdir,banu kimdir,sevdam alabora banu,sevdam alabora dizisi oyuncuları,sevdam alabora konusu,sevdam alabora dizisi nerede çekiliyor,sevdam alabora dizisi ne zaman başlıyor,sevdam alabora dizisi baş rol kim,sevdam alabora dizisi saat kaçta,sevdam alabora dizisi oyuncu kadrosu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder