Kocaman Ailem 3. bölüm özet. Şirket Hulusi'nin elinden gidiyor mu

Bütün çocuklar ve anneleri eve yerleşirken Nurten onlara savaş açmıştır. Anneler oda seçip yerleşme telaşına düşer. Şinasi ise çoktan yigenlerini benimsemiştir. Berrak; Hulusi'nin geçirdiği kazalarından şüphelenip merkeze gönderdiği parçaların üzerinde sadece adamın parmak izini bulunca boş yere mi şüphelendiğini düşünmeye başlar.

Elif ise Berrak'ın Yaşar efendinin kızı olduğu ve çiftlikte yaşadığını Demir'den değil o an kızdan duyunca kıskançlık krizlerine girer. Özellikle çocuğun kendisinde bir şeyler saklaması da Elif'i tetiklemektedir. Annesinden aldığı gazla Demir'in evine giden Elif orada Berrak'ı görünce yine yanlış anlayıp celallenir.

Hulusi bu arada Jale ismindeki kadını hiç hatırlamadığı için araştırma yapmak ister. Demir'e sorar ama çocuk bir şey anlatmaz. Hulusi Jale ile geçmişe ilişkin sorular sorar. Jale panik olup Demir'i aradığında ağzından doğum yapan kadının kayıtlara ölü olarak geçtiğini söyler. Demir şüphelenip olayın peşine düşer. O gece hastanede çalışan personelden birisiyle konuşur ve Elif'in annesinin aslında ölü olmadığını öğrenir. 

Güzide ise çocuklar arasında en zayıf halka olduğunu düşündüğü Selim'in peşine düşer. Ercan da Elif'i ele geçirmek için kızı incelemeye başlar. Kızın çiçeklerden bitkilerden hoşlandığını öğrenen Ercan kızı tavlamak için bunlarla ilgileniyormuş gibi yapar

Şinasi hisseleri satarak 50 milyon dolar şirkete para girişi sağlar ama nereden bulduğunu tün ısrarlara rağmen söylemez. Genel kurulda söyleyeceğini söyler.

Selim ve Naci'nin 21 oynayarak kaybettiği parayı Ahmet kağıt sayarak yine 21 oynayarak kazanmaya başlarlar. Onları takip ettiren Güzide izinsiz kumar oynanan bu mekanı polise ihbar eder. Yakalanırlar. Annelerinin haberi olmasına rağmen gidip çocukları karakoldan kurtarmaya gitmez. Nurten haberi alan Şinasi karısından korkmasına rağmen abisine haber verir.

Hulusi çocukları kurtarır ama onlara şirkette çalışma cezası verir. Şirketin genel kurulunun olduğu gün işe başlayan çocuklar hiçte kendilerine uygun olmayan işlerde çalışamazlar. Kurul sırasında içeri Güzide girer ve şirketin yeni ortağı olduğunu söyler.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder