Avlu Dizisi 11. bölüm (Sezon Finali ) özet. Deniz Kudret'i bıçaklıyor

Deniz kocasından kızının ölümünün cinayet olabileceğini ve eski erkek arkadaşının Alp olduğunu öğrenir. Azralara söylediğinde Kudret'in oğlunun adının da Alp olduğunu hatırlarlar ve her ihtimale karşı bu bilgiyi Deniz'den saklarlar. Hatta Azra müdüre Melis ile konuşup tedbir almasını ister. Melis de blokların yemek, avlu gibi durumlarda bile karşılaşmalarını engeller. Hatta Deniz'in avukatından bile kadının emniyeti için bunu saklamasını isterler.

Ecem'in otopsi raporu gelir. Durumun cinayet olduğu açıktır. Alp'i tekrar sorgulamak isterler ama çocuk annesinin uyarısıyla ortadan kaybolur. Deniz de kocasıyla konuşup Alp'i bulması sıkıştırması için gaz verir. Hakan Alp'in mekanına gidip bir güzel dayak yiyip gelir.

Hüseyin Kudret'in avukatı ile görüşmesini dinler ve gücünün, parasının azaldığını duyar. Kudret'e saygıda kusur etmeye başlar. Kudret buna kızgınlık duyup kinlenir.

Melis müdüre ise yeni bir önlem olarak Kudret'i başka hapishaneye aldırtmak için dilekçe verir. Kudret avukatına hapishaneden gitmek istemediğini söyler ve Melis için bir trolden sosyal medyada karalama kampanyası başlatmasını ister. Melis ise bu hareketten az önce Kudret'i o sırada tedbir amaçlı tek kişilik hücreye kapatmıştır ama basın ve avukatlar üzerine gelince bırakmak zorunda kalır

Deniz bu blokların ayrılmasını bir garip bulur. Ama gardiyanlar ve mahkumlar Deniz'den Alp'in Kudret'in oğlu olduğu gerçeğini saklamaya devam eder. Televizyonda kızının haberini dinlerken erkek arkadaşının annesininde mahkum olduğunu ve soy adını duyunca her şeyi anlar ve Kudret'in üzerine saldırır.

Kudret başka bir bloktaki 3 kez müebbet yemiş bir kadından Deniz'i öldürmesini ister. Deniz'e ilaç verip hasta edip revire götürülmesini sağlar. Katil kadın da revire gelmenin yolunu bulur. Yalnız kaldıklarında Deniz'e saldırıp boğmaya kalkar. Deniz son anda zorla bir şişeyi kadının kafasına geçirip kurtulur.

Melis'in başı basın ve sosyal medya ile derde girer. Oktay da ceza evi önündeki gazetecilere kinaye yapıcam derken bazı laflar eder. Basın sadece bazı yerleri kesince olay daha da büyür. Adalet bakanlığından müfettiş gelip soruşturma başlatılır. Melis tam adamı ikna edip çözmek için 1 hafta zaman sözü almışken bu kez de revirde Deniz'in saldırıya uğradığı haberi gelince müfettiş için bardağı taşıran son damla olur ve görevden el çektirilir.

Müdür yardımcısı olarak Özlem'e bir kez daha geçici olarak göreve getirilir. Melis'i de göndermiş olmasının ardından gardiyan Hüseyin'e de araba çarpmasını organize eden Kudret iyice kibre kapılır. Özlem'in basiretsizliğinden yararlanıp büyük bir isyan başlatır. Yönetim boşluğundan faydalanıp Deniz'i avluda kışkırtıp kendi bloğuna çekip nefsi müdafa gibi göstermek ister. Deniz'i durdurmak isteyen Azra ve ekibini bıçaklarlar. Kudret de Deniz'e bıçak çeker ama Deniz onun elinden bıçağı alır ve kendi bıçağıyla Kudret'i defalarca kez bıçaklar





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder