Kocaman Ailem 2. bölüm özet. Bütün çocuklar ve anneleri çiftliğe yerleşiyor

Hayatında geride bıraktığı iki kadından 2 çocuğu olduğunu öğrenen Hulusi bu annelerin şerrinden kurtulmak için hafıza kaybı numarası yapmaya başlar. Bu çocukları tek başına büyüten ve kendisinden nefret eden bu kadınlardan kendisini bu şekilde sakınmak ister. Doktorun da onaylamasına rağmen kadınlar Hulusi'nin numara yaptığından şüphelenip beklemeye karar verirler.

Elif ise Demir'den bir açıklama bekler. Hulusi beyin ilişkisi olduğu kadınları araştırdığını ve bunlardan birisinin annesi Jale olduğunu söyler. Elif inanmaz ve Demir'e kızarak gider. Öz annesi olmadığını kızdan saklarlar. Hulusi beyin geçici hafıza sorunu yaşaması da Jale'nin işine gelir. Eve gelen kızına babasının hayatta olduğunu söyleyerek yalanına devam eder. Elif'in güvendiği bu kadının bu yalanı karşısında evden çıkıp telefonlarını açmaz. Demir onu bulur ve evine götürür.

Elif çiftlikten hışımla çıkarken yolda Ercan ile karşılaşır ve kız adamın yardım teklifini tersler.

Berrak daha önceki havuz süpürgesi ve şemsiyi inceler. Bunların arızalanmasının kaza olmayabileceğini fark eder. Parmak izi alıp incelenmesi için merkeze yollar. Berrak Demir'den duyduğu Elif'in Hulusi'nin kızı olması gerçeğini ve annesini araştırmayı düşünür

Ahmetlerin evine alacak yüzünden giren birisi evdeki her şeyi alıp götürür ve onları bayıltır. Ne yapacaklarını düşünürlerken Ahmet'in sigortacı olduğunu hatırlayıp çalınan eşyaları ona sigortalatmaya çalışırlar. Israr ederken patron gelince arbede olur ve Ahmet sahtekarlıkla suçlanıp işten atılır. Selim ve dayısı kavga çıkarır; karakola Berrak'ın yanına götürülürler.

Ercan planlarını harekete geçirir ve Hulusi'nin şirkete gelmemesinden faydalanarak; patron koltuğuna oturttuğu Şinasi'yle eşine gaz verir. O sırada Güzide onu arayıp 50 milyon dolar karşılığında şirkete ortak olmak istediğini söyler. Şinasi de bunu kimseye sormadan kabul eder.

Ahmetlerinde evi kentsel dönüşüme gireceği için elektriği ve suyu kesilmiştir. Yeni eve taşınmak için paraya ihtiyaçları vardır ama Ahmet işten kovulduğu için evsiz kalırlar. Çiftliğe yerleşmeye karar verirler. Sevgi Hulusi'nin evindeki eşyalarını alıp gitmeyi planlasa da alacaklıların tekrar geleceğinden endişelenen Selim ve dayısı onu vazgeçirip çiftliğe yerleşirler. Elif de babasını yakından tanımaya karar verip çiftliğe gider.

Tüm çocuklar ve anneleri çiftliğe gelince bide Nurten olay çıkarınca Hulusi yeniden bayılır. Elif hemşire olan annesini çağırır. Hulusi kadını görünce onun Seniha olmadığını söyler. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder