Söz Dizisi 9. bölüm özet. Yavuz kurtulabilecek mi

Yavuz bomba yüklü aracı durdurmak için arabasıyla ona çarpar. Sonrasında baygın vaziyette Çolak'ın eline tutsak düşer. Çolak ona bazı eziyetler yapsa da o bir süre için kaçmayı başarır. Fakat yine yakalanır. Çolak bu sefer de Erdem Yarbay'ı görüntülü arayarak Yavuz'u diri diri yakacağını söyler. Yavuz ise komutanına insanlı insansız hava aracı gönderin ve burayı vurun. Yandığım anı tüm dünya izlemesin der. Yarbay insansız bir hava aracını oraya yönlendirir. Ancak sanırım Çolak'ın istediğide budur çünkü radarla yaklaşacak hava araçlarına bakmaktadır

Bahar, Yarbay'ın karısı ve kız bir okulda aşı yaparlarken onları oradan kovmak isteyen birisiyle tartışırlar. Adamın kafasına kürekle vurup silahını alınca adam hırs yapıp yardım çağırır. Yarbayın karısı da eşini arayıp yardım çağırır. Ateş, Çaylak ve Mücahit gelir ama diğerleri daha kalabalık olunca içerde mahsur kalırlar. Jammer yardımıyla dış dünya ile bağlantılarını keserler. Teröristler içerdeki kadınların kim olduğunu öğrenince Çolak'ı arayıp onun emriyle kadınları ölü veya diri ele geçirme emri verirler. Tim jammeri etkisiz hale getirse de onlara yardım gelmeden diğerlerine yardım gelir. Sayıca çok fazla olunca kadın ve çocukların yanına çekilip saldırıyı beklerler.

Sebastiyan'ı yakalayan tim Eylem ile beraber karargaha doğru yola çıkar. Ancak Sebastiyan'ı kurtarmaya çalışan Çolak'ın adamları zırhlı araca saldırır. Araç yan yatarak uçurumun kenarında kalakalır. Avcı'nın kolu oraya sıkışmıştır. Arkadaşları Çolak'ın adamlarıyla çatışır. Durumu öğrenen Yarbay yakındaki polis özel harekatı oraya yönlendirirken diğer taraftan da ambulans ve itfaiyeyi de yollar. Polisler teröristleri yakalar. Kolu sıkışan ve araçta kaymaya başlayınca mecburen kolu kesmek için harekete geçerler. Son anda yetişen itfaiye ile Fethi'nin kolu kesilmekten kurtulur.

Arkadaşları Fethi ile ilgilenirken Eylem Sebastiyan'ı kaçırır. Tim peşlerine düşer ama bulamaz. Fethi ormanlık alanda Eylem'i Sebastiyan'ın kafasına silah doğrultmuş; öldürmeye çalışırken bulur. Kıza durmasını o adamın onlara lazım olduğunu söylese de kız kararlıdır. Bu kez Fethi mecburen kızı vurur. Fakat kolundan falan vurabilecekken anlamadığım bir şekilde kalbinden vurur.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder