Fi Dizisi 8. bölüm özet. Duru Can'ı öpüyor

Geçen bölüm hava alanına kadar gidip sonrasında Deniz'i bırakamayan Duru'yu karşısında görünce sevgilisi çok sevinir. Can ise Eti tarafından bayıltılmış bir durumda geceyi geçirir. Sabah uyandığında kadına kızgın olsa da kapısına gelen Duru ile morali yerine gelir. Oysa ki Duru ona onlardan uzak durmasını söyler. Bu hastalıklı aşık durumu Deniz'e anlatmak ister.

Can'ın televizyona çıkıp yaptığı itiraf twetter da iki hashtagle TT olmasını sağlar. Herkes Can'ın yanında olduğunu söyleyip ona destek olur. Özge yeni öğrendiği bilgi olan anne babasının o kişiler olmadığı bilgilerini söyleyemeden Sadık araştırmayı ve magazin sitesini durdurma emri verir. kadının telefonlarını açmayınca Furkan'ın yardımıyla Sadık'ın yerini bulur ve orada Can ile adamı yemek yerken görür. İki adamın arasında ne olduğunu anlamaya çalışır.

Can iş hayatına geri döner. Hayran kitlesi onun yanındadır ve 250 konuğun alamadığı reytingi almıştır. Bunu fırsata dönüştürüp sosyal sorumluluk projesi başlığı altına sokmak isterler.

Can sanat okuluna gelir. O sırada Duru da yeni gelmiş; öğrencileriyle doğaçlama müzik yapan Deniz'i izlemektedir. Herkes sanat okulu için heyecanlıdır. Duru Amerika'ya gitmediğini her fırsatta Deniz'in kafasına kakar ve kızgınlıkla bir şarkıcının klibinde oynamayı kabul eder. Ancak klip çekimi sırasında fazla vücudunu gösterdikleri için rahatsız olur. Olay çıkarır. Sonra olayı çözmesi için Can'ı arar. Fakat Can o sırada gazetecilerin karşısına çıkıp demeç verecekken kalkıp kızın yanına gider.

Özge hasta olmuştur. Sadık bunu duyunca onun evine gider. Kızın ateşi çok çıkık olduğu için nöbet geçirmektedir. Kızı soğuk suya sokar. Kız o sırada ona "Can Manay'la işimiz bitmedi" der. Duru'nun görüntülerini yayınlamamaya ikna ettiği yönetmen kızdan özür bile diler. Duru oradan çıkarken Can'ın bu yargılamayan ve önceliği kendisine veren tutumundan etkilenir ve adamı öper.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder