Fi Dizisi 5. bölüm özet. Deniz'den Duru'ya evlenme teklifi

Alara ile olan ilişkisini öğrendiği Deniz ile Duru gece çok kötü kavga eder. Deniz evden çıkınca Duru onun arkasından sarhoş bir halde araba sürecek olur. Can onu engelleyip evine taşır. Bütün gece onun yanında kalır. Okulda yine tartışırlar. Duru Can'ı arar ve yemeğe çıkarlar. Duru gece için adamdan özür diler. Can ona terapist Eti hanımın kartını verir.

Bilge o gün işe başlar. Bir konukla ilgili adamı sıkıştıracak bir şey bulamazlar. Bilge konuğun evine gidip çöplerini karıştırıp bir yalanını bulur. Kıza 3500 maaş verirken bir de kanalın arabalarından birini verir. Kız ile şöförü Ali direksiyon dersi için sözleşir.

Özge Sadık'tan internet sitesi isteğinde ısrar eder. Adam da gereken malzemeleri kızın evine gönderir. Kız da bunun karşılığında gün içinde hemşire kadından aldığı Can'a ait çocukluk fotografını verir ve akıl hastanesi olayını anlatır. Adam da araştırmaya kızın devam etmesini ister

Sıla geçen gece kendisini bir bahane ile eve almadıktan sonra geceyi Duru ile aynı evde geçiren Can'ın bir yalanını daha yakalar. Kendisine sanat okulu ile ilgili de yalan söylemiştir. Adam yokken evine girip Deniz'in çöpe attığı Alara ile ilgili resimleri de görür ve her şeyi anlar. Can ile tartışır. Tüm olanları Deniz'e anlatacakken kıza şantaj için sevişme videolarını yollar. Kız hiç bir şey söyleyemeden hatta veda ederek çıkıp gider

Duru terapist Eti'ye gidip Deniz ile ilgili konuşur. Can ise öğlen konuştukları gibi kızla evde yemek yemek için hazırlanmıştır. Duru eve gelir ve Can'ı çağırır. O varken Deniz de eve gelir ve barışırlar. Hatta Deniz kıza "Evlenelim mi?" der. Kız da kabul eder.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder