Fi Dizisi 9. bölüm özet. Duru Can Manay'ı bıçaklıyor

Duru geçen bölüm sonunda Can'ı öpmüş adamda karşılık verince epey ateşli bir sahne gerçekleşmişti. Duru yaptığından pişman olur. Sevgilisi Deniz'e klip çekiminde olanlardan bahsetmez. Ancak sabah eve gelen Can bahsedince Deniz biliyormuş gibi yapar. Kıza da "Bunu bana söylemeliydin" der

Can'ın ofisinde de Duru'nun aramasını karşı çıkmasına rağmen Can'a verdiği ve basın toplantısının  yapılmamasına sebep olduğu için Kaya; Bilge'yi azarlar. Ancak Can halinden memnundur.

Sadık bey Özge için doktor çağırır ve tedavi ettirir. Özge de ona yalan söyleyip "Can ailesini öldürmüş olabilir" der. Çünkü Sadık'la Can'ın arasındaki şeyin ne olduğunu öğrenmek istemektedir. Bunun için Furkan'dan yardım ister. Sadık'ın laptopuna girmeyi kafasına koyar.

Akşam sanat okulu için yemek yerler. Duru hastayım diyip gitmez. Sonra da Can'ı konuşmak için eve çağırıp "Hayatımızdan çık,git" der. Tartışırlar. Duru Can'ı bıçaklar. Onu hastaneye götürür. Can'ın ciddi bir şeyi yoktur. Hemşire çaktırmadan onların resmini çeker.

Sabah Duru ve Deniz onu kahvaltıya çağırıp 8 gün içinde evleneceklerinin haberini verirler. can öfkeden Bilge'yi arar ve hemşire kızın bir gece evvel çektiği fotoğrafları almasını ve sahte twetter hesabı ile magazin sitelerine göndermesini ister. Kız bu kez Eti ve Kaya'ya gidip yapsın mı yapmasın mı bilemediği bu olayı sorar.

Özge de haberin peşindedir. Can Manay'ın gece kesici alet yaralanması ile hastaneye gittiği haberini Furkan'a yaptırtır. Sonra da evine birisi girmiş gibi yapıp Sadık'ı arar. Hatta çaresiz kadın numarası yapıp ağlar. Sadık da onu kendi otel odasına yakın bir yere taşır. Kadın onun odasına gelir ve adamın oda kartını alıp o olmadığında içeri girip bilgisayarına sızar.

O sırada Sadık da onun Can'ın anne babasını öldürmediğini aslında onların çocuğu bile olmadığını öğrenir. Yani Özge yalan söylemektedir. Tam o sırada kaldığı otelin kamerasından Özge'nin onun odasına girdiği görüntüyü Sadık'a getirirler. Adam öfkeyle yerinden kalkar.

Eti ve Kaya dikkatleri başka yöne çekmek için basına Can'ın aşık olduğu kadının Bilge olduğunu söylerler. İlişkilerine yalanın katıldığını anlaması için Deniz'e kızın o gün sette unuttuğu makyaj çantasını gönderir ama yanında kendisine ait bir çakmağı da verdirtir. Deniz'in aklına şüphe tohumları ekmiş olur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder