Fi Dizisi 3. bölüm özet. Duru seçmelere girebilecek mi?

Sponsor meselesini halleden Can Manay Deniz ve Duru'nun evlerine sızan bir arkadaşa dönüşmüştür. Okulda provaları izlerken Ada diye bir kızın Deniz'e ilgisi olduğunu ve Ceren isimli kızın ayağındaki sakatlık için gittiği İngiltere'den döndüğünde Duru ile baş dansçılık için seçmelere gireceğini öğrenir. Bu seçme olayı ve baş dansçılığı kaybetme olasılığı Duru'yu müthiş bir panik ve strese sokar.

İş yerine döndüğünde programına çıkan bir şarkıcının eski kocasının kanala özel hayata müdahale ettiği gerekçesiyle dava açtığını öğrenir. Sponsor Sadık bey ile restleşirler. Sadık yine Özge'yi arayıp teklifine cevap ister. Özge de o sırada 13 yaşında akıl hastanesine yatan 16 yaşında çıkan kimsesiz fakir içine kapanık Can Manay ile ilgili bilgi toplamaya çalışmaktadır. O hastanede çalışan eski emekli bir hemşire ile konuşur. Sadık Özge'nin bilgisayarına girip yaptıklarına bakarken kamerayı da açarlar. sadık sabaha karşı Özge'nin evine gider. Para karşılığında değil bir magazin internet sitesi karşılığında Can ile ilgili bilgileri vereceğini söyler. Bu arada kızın lezbiyen olduğu ortaya çıkar.

Can'ın öğrencilerinden Bilge kararını bildirmek için 1 gün adamın ofisinde bekler. Adamın çıktığını görünce arabasının önüne atlar. Can ondan ödevini para karşılığı yaptığı erkek öğrencilerden birisini ikna edip ödevi gerçekten onun yapmasını sağlamasını ister. Kız çocuğu beraber ödev yapmaya ikna eder ama bir şartı vardır. Beraber içmeye başlarlar. Gecenin sonunda ödev biter ve ikisi sevişmeye başlar. Sabah kız arkadaşı evi basar Bilge kaçar

Duru bahçede dans ederken ayağına diken batar. Can kameredan izlediği kıza yardım eder. Ceren de o sırada oraya gelir. Can'ın telefonunu alır. Can eve gelip Duru'yu bir daha muayene eder ve seçmelere giremeyeceğini söyler. Ceren çıkışta Can'ın evine gider. Deniz ile bodrumda kayıt yapmaya çalışan Ada'nın kaydı da iyi gitmemektedir. Deniz küçük bir müdahale ile bunu halleder.

Can seçmelerin olacağı gece Ceren'i içirir. sabah da telefonunun alarmını kapatır. Sabah da Duru'ya gidip "Git ve istediğini al. Ceren içerde sızmış uyuyor. Ayağının bir şeyi olmadığını ikimizde biliyoruz. Ben sadece senin istediğini almana yardım ediyorum" der ve kızı öpüp uzaklaşır. Duru öylece kalakalır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder