Aşk Zamanı Orhan'ın Kızları Kimdir? Gerçek Adları Ne?

Bu yazın en dikkat çeken dizilerinden biri de ATV'de ekrana gelecek olan Aşk Zamanı dizisi. Dizinin başrolünde ünlü Türkücü Yavuz Bingöl yer alıyor. Yavuz Bingöl eski mafya babası Orhan'ny canlandırıyor. Orhan eşini kaybettikten sonra mafya işlerini bırakır ve kızlarını da yanına alarak küçük bir kasabaya yerleşmeye karar verir.

Yavuz Bingöl'ün canlandırdığı Orhan'ın kızlarını Burcu Binici, Nihan Balyalı, Müge Bayramoğlu, Büşra Ayaydın ve Rüya Gönderen canlandırıyor.

Orhan'ın Kızları Kim? Gerçek Adları Ne?


Orhan'ın en büyük kızı olan Sema'yı güzel oyuncu Burcu Binici canlandırıyor. Sema babasının yaptığı tüm kirli işlerden haberdardır. Babasına haber vermeden tek başına yaşamanın planlarını yapar.

Orhan'ın en hamarat kızı olan Eda'yı Nihan Balyalı canlandırıyor. Eda, ev işlerinden anlayan romantik bir kızdır. Ayakları yere basan sağlamcı bir kişiliğe sahiptir. Tek hayali ruh ikizini bularak evlenmek.

Üç numara olan Derya'yı Müge Bayramoğlu canlandırıyor. Erkek gibi bir kız olan Derya çılgın ve macera sever bir kişiliğe sahiptir.

Orhan'ın en havalı kızı olan Azra'yı Büşra Ayaydın canlandırıyor. Güzel ve bakımlı bir kız olan Azra çevresindekilere daima güçlü görünmeye çalışır. Zayıf taraflarını asla insanlara göstermez.

Orhan'ın en küçük kızı olan Ceyda'yı ise minik oyuncu Rüya Gönderen canlandırıyor. Çok bilmiş ve büyümüş de küçülmüş dedikleri türden bir bücür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder