Kiralık Aşk Dizisi Sinan (salih Bademci) Kimdir

KİRALIK AŞK SİNAN
Yaz aylarının gelmesi ile birlikte yaz dizileri de birbir ekranlarda ki yerlerini almaya başladı. Bir çok dizi sezon finali yaparken bir çoğu da final kararı aldı. Final yapan dizilerin yerlerine de yenileri yaz aylarında ekranlar yayınlanmaya başladı.
Bunlardan biri de Kiralık Aşk dizisi Star Tv'de yayınlanan dizi yayınlandığı ilk bölümü ile reyting sıralarında ilk iki de yer aldı. Yayınlandığı ilk bölümü ile dikkatleri çeken dizi eğlenceli konusu ve sevilen oyuncu kadrosu ile daha çok izleneceğe benziyor. Türk filmlerinden esinlenilerek izleyici ile buluşturulan dizinin başrolünü Elçin Sangu ile Barış Aruç paylaşıyor.
Son zamanların parlayan yıldızı Barış Arduç ile Elçin Sangu'nun uyumu izleyici tarafından çok beğenildi ve izleyiciden tam not aldı.

Gubse Özay'ın Deliha film ile yıldızı parlayan yakışıklı oyuncunun bu filmle yıldızı parladı ve genç kızların yeni gözdesi oldu. Elçin Sangu ise Bir Aşk Hikayesi dizisinde başrol oynayarak dikkatleri çekmiş oradan Kurt Seyit ve Şura dizisine transfer olarak dikkatleri daha fazla üzerine çekmeyi başarmıştır.
İzleyici tarafından sevilen bu iki yüzün aynı dizide buluşması ve çok güzel bir projede yer alması ise başarılı bir işin ortaya çıkmasını sağlamıştır.
Dizide Ömer'in yakın arkadaşını canlandıran Sinan'ı tanıtacağız sizlere...


SALİH BADEMCİ KİMDİR

15 Ağustos 1984, İzmir doğumlu olan Salih Bademci bir çok projeder yer alsa biz onu il Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Hakan karakteri ile tanıdık. Bornova Anadolu Lisesi mezunudur. Serdar Akar'ın Barda filminde ve yine Serdar Akar'ın yapımcılığını üstlendiği Elveda Rumeli dizisinde rol almıştır.

Kanal D'de yayınlanan Zeytin Tepesi dizisinde Akın karakterini canlandırmıştır. 2014 yılı itibarıyla Kanal D'de yayınlanan Ulan İstanbul dizisinde Ceyhun karakterini canlandırmaktadır.

Salih Bademci Oynadığı Diziler

Elveda Rumeli - Muzaffer
Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Hakan
Fatih - Şehsade Beyazid
Zeytin Tepesi - Akın
Ulan İstanbul - Ceyhun
Kiralık Aşk - Sinan

SALİH BADEMCİ RESİMLERİ











kiralık aşk sinan kimdir,salih bademci kimdir, kiralık aşk sinan daha önce hangi dizide oynadı, kiralık aşk sinanın oynadığı diziler, salih bademci biyografisi, kiralık aşk sinanın hayat hikayesi, salih bademci vikipedi, salih bademci resimleri, salih bademci kiminle evli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder