Adı Mutluluk Dizisi Gonca (zeynep Bastık) Kimdir

Adı Mutluluk Dizisi Gonca
Fox ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümü ile büyük beğeni toplayan Adı Mutluluk dizisi seyirci tarafından tam not alarak yayın hayatına başladı. Dizide dikkat çeken oyuncuların yanı sıra konusu da beğenilerek izlendi. Adı Mutluluk dizisi Gonca karakterini canlandıran Zeynep Bastık ise ilk bölümde büyük dikkat çeken isim oldu.

Zeynep Bastık daha önce Murat Dalkılıç ile bir düet yapmış Lüzumsuz Savaş klibinde oynamış aynı zamanda şarkıya düet yapmıştır sesi kadar kendisi de güzel olan Zeynep Bastık Adı Mutluluk dizisin de Gonca karakteri ile oyunculuk yapmaya ve sevenlerinin karşısına çıkıyor. Adı Mutluluk Gonca hakkında detaylı bilgiler haberimizde.

ADI MUTLULUK DİZİSİ OYUNCULARI > >

Adı Mutluluk Dizisi Gonca (Zeynep Bastık) Kimdir
Başarılı oyuncu ve sanatçı Zeynep Bastık 1991 Yılında İstanbul’da doğmuştur. Zeynep Bastık Ortaokul ve Lise hayatını İzmir’de sürdürmüştür. Sesi çok güzel olan Zeynep uzun süreden beri Murat Dalkılıç’a vokalist'lik yapıp eşlik etmektedir. Murat Dalkılıç’ın “Bi Güzellik Yap” albümündeki “Lüzumsuz Savaş” adlı parçada başarılı bir düet ortaya koymuştur.
Şuan için Zeynep Bastık hakkında detaylı bilgiler yok son olarak Adı Mutluluk dizisinde Gonca karakteri ile ekranlarda oyunculuk yapacağı belli. Murat Dalkılıç vokalisti olan ve onunla düetler yapan hem sanatçı hemde oyuncu olan Zeynep Bastık hakkında detaylı bilgiler geldikçe buradan yayınlanacak.

Zeynep Bastık & Murat Dalkılıç - Lüzumsuz Savaş Şarkısı
Kendimize lüzumsuz bir savaş yarattık
Haliyle sağ salim çıkamadık
Deli ruh hali bazen iyi gelir ama biz çok abarttık
Yolumuzun üstündeki kötü yükleri hep sırtımıza çıkardık,
Aldığımız hasarları ziyansız saydık
Zor gibi gelmedi oyundu bize tabi demlenmedi ki ruhumuzun feri.
Büyümeyecektik itiraf et hadi
Tek iyi olduğumuz sevişmeler de bitti yok oldu tutku ve ten uyumu.
Sahte hikâyenin sahte hazin sonu

Adı Mutluluk Dizisi Gonca Fotoğrafları
Zeynep Bastık Fotoğrafları




dizi, biyografi,adi mutluluk gonca,zeynep bastık kimdir,adi mutluluk gonca kimdir,adı mutluluk dizisi gonca şarkıcı mı, adı mutluluk gonca foto,adı mutluluk gonca sanatçı mı,zeynep bastık kimdir sanatçı mı,murat dalkılıç zeynep bastık,adı mutluluk dizi oyuncuları,adı mutluluk gonca gerçek ismi,adı mutluluk gonca gerçekte kimdir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder