Son Çıkış Dizisi TRT1 Oyuncuları Ve Konusu

Son Çıkış Dizisi
Bu yaz ekranlarda başlayacak olan yaz dizilerinden birisi de Trt1 ekranlarında yayınlanacak olan Son Çıkış dizisi için geri sayım başladı. 2015 yaz döneminde bir çok dizi ekranlarda yayın hayatına başlamak için hazırlansa da hangilerinin başarılı olacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak. Son Çıkış dizisinin başrollerini Tolga Güleç, Furkan Palalı, Emre Tetikel, Dolunay Soysert, Hakan Vanlı ve Deniz Barut gibi başarılı isimler paylaşıyor. Son Çıkış dizisi Trt1 ekranlarında 15 Temmuz Çarşamba günü başlayacak ve ilk bölümü izleyenlerin karşısına çıkacak.

Son Çıkış Dizisi Konusu
Kötü alışkanlıkları olan bir grup gencin alkol ve uyuşturucu gibi alışkanlıklarından vazgeçmelerini sağlamaya çalışan bir öğretmen ile bu genç grubun arasında geçen ilişki konu olarak işleniyor. Bu amaç doğrultusunda hizmet eden Neslihan öğretmen bu gençlerin topluma kazandırılması konusunda elinden geleni yapıyor. Son Çıkış dizisi gençlere iyi örnek olacak sahnelerden oluşuyor. Batağa batmış gençlerin içinde bulundukları kötü durumdan kurtulmaları için yapmaları gerekenler ve nasıl yapacakları öğretilecek. Neslihan öğretmen bu gençlerin tekrardan topluma kazandırılması için elinden geleni yaparak mücadele verecek. Neslihan öğretmen rolünü ise Niran Ünsal'ın canlandıracağı gelen bilgiler arasında

Son Çıkış Dizisi Oyuncuları 
Trt1 Son Çıkış dizisinde başarılı isimler rol alırken dizinin oyuncu kadrosu daha dizi başlamadan dikkatleri üzerine çekti. Bunların arasında en çok dikkat çeken ise Tolga Güleç oldu. Son Çıkış dizisinde rol alan oyuncular hepsi birbirinden başarılı ve adından söz ettirebilecek kişilerden oluşuyor. Son Çıkış dizisi Neslihan öğretmen rolünü ise Niran Ünsal'ın canlandıracağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Furkan Palalı                Orçun Koray Kaygusuz
Niran Ünsal                  Tuğba Daştan
Tolga Güleç                  Tolgacan Beyli
Birsu Demir                  Fırat Topkorur
Emre Tetikel                 Doğukan Balta

Son Çıkış Dizisi Ne Zaman Başlayacak
Trt1 ekranlarının bu yaz sezonunda ekranlara başlayan dizisi Son Çıkış dizisi seyirci tarafından merakla beklenen diziler arasında yer alıyor. İddialı dizi tamamen genç oyuncu kadrosundan oluşuyor ve gençlere yönelik konusu ile daha da dikkat çekiyor. Son Çıkış dizisi Trt1 ekranlarında 15 Temmuz Çarşamba günü başlayacak ve ilk bölümü izleyenlerin karşısına çıkacak.



dizi,trt1 son çıkış dizisi,son çıkış dizi oyuncuları,son çıkış dizisi ne zaman başlıyor,son çıkış dizisi konusu,son çıkış trt1 ne zaman,son çıkış dizisi oyuncu kadrosu,son çıkış dizisi hikayesi,trt1 son çıkış dizisi 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder