Günebakan Dizisi Rüzgar (ismail Ege Şaşmaz) Kimdir

Günebakan Dizisi Rüzgar
Bu yaz ekranlarda yayınlanacak dizilerden birisi de Günebakan dizisi. Atv ekranlarında yayınlanacak olan dizinin oyuncu kadrosu ve konusu dikkat çekiyor. Günebakan dizisi bir Trakya komedisi olarak ekranlarda olacak ve bu yaza damga vuracak. Ekranlarda bir çok dizinin yayın alacağı bu yaz sezon dizilerinden hangilerinin en çok izleneceği ise diziler yayın hayatına başladığında belli olacak. Günebakan dizisi Atv ekranlarında başlayacak olan dizilerden bir tanesi. Günebakan dizisi oyuncuları ise İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, Tarık Pabuççuoğlu, Asuman Dabak gibi isimlerden oluşuyor.

Günebakan Dizisi Rüzgar (İsmail Ege Şaşmaz) Kimdir
25 Kasım 1993 Manisa doğumlu olan yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz daha henüz ortaokula giderken oyunculuk tecrübesi edinmiş bir isimdir. Manisa Belediyesi Konservatuarına birincilik ile girebilecek olan İsmail Ege Şaşmaz oyunculuğu seçmiştir.

Güneşi Beklerken dizisi ile adını dizi severlere duyurmayı başaran İsmail Ege Şaşmaz şimdi ise Günebakan dizisinde baş rol oynayarak hayranları karşısına çıkıyor. Küçük yaşlarda kurduğu oyunculuk hayallerini gerçekleştiren İsmail Ege Şaşmaz Günebakan dizisinde baş rol oynayacak. İsmail Ege Şaşmaz daha önce Güneşi Beklerken dizisinde Barış karakterini canlandırmıştı. İlk öğretimini Çağatay Uluçay İlköğretim Okulu'da tamamlayan İsmail Ege Şaşmaz daha sonra Polinas Endüstri Meslek Lisesinden mezun olmuştur Anne adı İlknur Şaşmaz baba adı ise Yaşar Şaşmaz ve bir küçük kardeşi vardır.

İsmail Ege Şaşmaz Boy : 178 cm
İsmail Ege Şaşmaz Kilo : 76 kg
İsmail Ege Şaşmaz Doğum Yeri: Manisa
İsmail Ege Şaşmaz Göz Rengi: Kahverengi
İsmail Ege Şaşmaz Saç Rengi: Siyah
İsmail Ege Şaşmaz Sevgilisi: Ela Topçuoğlu

Günebakan Dizisi Oyuncuları
Atv ekranlarında bu yaz başlayacak olan Günebakan dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden usta ve başarılı isimler yer alıyor.İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, Tarık Pabuççuoğlu, Asuman Dabak, Bülent Çolak, Ceren Soylu, Ulvi Alacakaptan, Ayçe Abana,Hakkı Ergök, Çağlar Sayın, Ömer Duran, Güzide Arslan, Mehmet Şeker, Merve Polat, Kaan Turgut, Murat Balcı ve Nurseli Tırışkan gibi usta isimler ile dizi çok yakında Atv ekranlarında.

İsmail Ege Şaşmaz
Sümeyra Koç
Tarık Papuççuoğlu
Asuman Dabak
Ceren Soylu
Bülent Çolak
Merve Polat

İsmail Ege Şaşmaz Fotoğrafları
Günebakan Dizisi Rüzgar Fotoğrafları




dizi, biyografi, günebakan dizisi rüzgar kimdir,ismail ege şaşmaz kimdir,günebakan dizisi rüzgar gerçek adı,gunebakan dizisi ruzgar,ismail ege şaşmaz fotoğrafları,günebakan dizisi rüzgar  fotoğrafları,günebakan dizisi rüzgar gerçekte kimdir,ismail ege şaşmaz  biyografi,gunebakan dizisi oyunculari,günebakan rüzgar kimdir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder