29-30 Haziran Ütopya Kimlerin Adı Yazıldı

30 Haziran Salı Ütopya Potaya Kim Girdi
Tv8 ekranlarında büyük bir izleyici kitlesi ile izlenen ve gün içinde en çok izlenen programlardan birisi olan Ütopya her bölümü ile sevenlerini heyecanlandırıyor. Elenen yarışmacıların geri geldiği bu dönemlerde Ütopya yarışmacılarını heyecanlı ve bol stratejili günler bekliyor.

OYLAMAYA ÇIKACAK YARIŞMACILAR
Çağlar 10 oy alarak elenme adayı oldu
Raşit : 8 oy alarak elenme adayı oldu
Selin 5 oy alarak elenme adayı oldu
Tuncay 5 oy alarak elenme adayı oldu

Elenen yarışmacılardan Meral, Pınar, Noyan ve Kurretülayn gibi isimler geri geldi ve rekabet daha da arttı. Akıllara gelen ilk soru ise olaylı bir şekilde elenen Serkan geri gelecek mi ? Cafe grubu yeniden kurulacak mı ? Serkan Ütopya'ya geri gelecek mi? Tüm bu soruların cevabını geri gelecek olan 6 yarışmacının tamamladığı an birlikte göreceğiz.

Elenen yarışmacıların tek tek Ütopya'ya giriş yapmaya başladığı bu dönemde Ütopya'ya gelen bir zarf herkesi heyecanlandırdı. Yarışmacılar geri gelen isimler hakkında bilgi beklerken zarfın içinden çıkan eleme haberi ile çalkalandı. Kara tahta önünde toplanan yarışmacılar potaya sokacakları isim için oylama yaptılar. Bu oylamaya Ütopya'ya yeni katılan Noyan,Pınar,Meral dahil değildir. Cafe grubunun geleceği henüz belirli olmamışken Cafe destekleyenleri Serkan içeri girmesi ve Tuncay ile birlikte tekrardan Cafe grubunu kurmasını diliyor.

Ütopya'da potaya kim girdi, oylamada kimlerin isimleri yazıldı, Ütopya kim kimin adını yazdı tüm detayları sizler için topladık. Salı günü günü yapılan oylamada kara tahta önünde birleşen Ütopya'lılar elenmesi istedikleri kişilere oylarını vererek potaya soktular. Son oy verecek olan kişi Semih oldu ve oylamanın kaderini değiştirecek olan son oyu kullandı. Semih son oyu kullanan isim olarak oyunu Tuncay'a vererek potaya girmesini sağladı.

30 Haziran Salı Ütopya Oylaması- Ütopya Kim Kimin Adını Yazdı
Bu akşam yapılacak olan oylama sonucu ile potaya giren isim yada isimler belli olacak ve gelen sms oylamasına göre bir kişi yarışmaya veda edecek. Kara tahta önünde birleşen yarışmacılar oylamalarını yaptılar ve potaya sokacakları isimlere oylarını verdiler.

Altar : Raşit'e 3 oy verdi.
Raşit : Çağlar'a 3 oy verdi.
Murat : Raşit'e 1 oy Selin'e 2 oy verdi.
Kaan : Raşit'e 3 oy verdi.
Dilay : Selin'e 3 oy verdi.
Tuncay : Çağlar'a 1 oy Semih'e 1 oy Murat'a 1 oy verdi.
Selin : Çağlar'a 3 oy verdi.
Buket : Çağlar'a 3 oy verdi.
Çağlar : Tuncay'a 3 oy verdi.
Semih : Tuncay'a 2 oy Raşit'e 1 oy verdi.

Bu akşam yapılan oylama ile Ütopya'lılar oylarını kullandı ve Çağlar, Selin, Raşit ve Tuncay eleme adayı olarak potaya sokuldu. Bu dört isimden halk oylamasında en az oyu alan kişi yarışmaya veda edecek. Kimin gideceği ise önümüzde ki günlerde belli olacak.




utopya,ütopya potaya kim girdi,30 haziran salı ütopya oylama sonucu,ütopya oylaması 29 haziran,30 haziran ütopya kim kimin adını yazdı, ütopya kimin adı yazıldı 30 haziran,ütopya potaya girenler,ütopya son eleme sonucu,ütopya elemeye kimler çıktı,ütopya kimin adı yazıldı, ütopya 30 haziran potaya kim girdi, 30 haziran salı ütopya oylaması,ütopya oylaması,ütopya da kim kimin adını yazdı,30 haziran ütopya,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder