Güneşin Kızları Ali (tolga Sarıtaş) Kimdir

Güneşin Kızları Ali Kimdir

Geçtiğimiz günlerde ilk bölümü ile ekranlara merhaba diyen ve seyirci tarafından ilk bölümü ile beğenilen dizi Güneşim Kızları dizisinde dikkat çeken oyunculardan birisi Tolga Sarıtaş oldu. Güneşin Kızları dizisinde Ali karakteri olan ve Haluk'un oğlu olan rolü Tolga Sarıtaş canlandırıyor.
Özellikle genç kızların dikkatini çekmeye başaran genç ve yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş Güneşin Kızları dizisinde adından söz ettiren isimlerden oldu. Evrim Alasya (Güneş) ile daha önce de birlikte rol aldılar ve Benim Adım Gültepe dizisinde oğlunu oynamıştı. İki isim şimdi ise Güneşin Kızları dizisinde birlikte rol alıyorlar.

GÜNEŞİN KIZLARI DİZİ OYUNCULARI >>

Güneşin Kızları Ali (Tolga Sarıtaş) Kimdir
Başarılı ve yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş 1991 İstanbul doğumludur. Lise eğitimini Halil Akkant Lisesinde tamamlamıştır. Mezun olan genç oyuncu Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda tiyatro eğitimi almıştır.
Muhteşem Yüzyıl dizisinde gördüğümüz Tolga Sarıtaş dizide Şehzade Cihangir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kanal D ekranlarında Benim Adım Gültepe dizisinde Murat karakterini canlandırmıştır. Son olarak Güneşin Kızları adlı dizide Ali karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Tolga Sarıtaş ayrıca Özlem Tekin'in Kimse Bilmez adlı şarkısına çektiği klipte oynamıştır.

Müzik ile de ilgilenen başarı oyuncu Tolga Sarıtaş daha önce bateri ve gitar çalarak sahne aldığı da olmuştur. Dizilerin aranan yüzü olan ve rol aldığı her dizide seyirci tarafından büyük beğeni toplayan Tolga Sarıtaş Güneşin Kızları dizisinde Ali karakteri ile de büyük ilgi görüyor. Zengin bir karakteri canlandıran Tolga Sarıtaş'a bu rolü sevenleri çok yakıştırdı.

Tolga Sarıtaş Sinema Filmleri:
2011 Kalede Ki Yalnızlık filmi Volga Sorgu karakteri
2010 Bahtı Kara filmi Theron Patterson karakteri
Tolga Sarıtaş Dizileri:
2015 Güneşin Kızları dizisi Ali karakteri
2014 Benim Adım Gültepe dizisi Murat karakteri
2014 Muhteşem Yüzyıl dizisi Şehzade Cihangir karakteri
2013 20 Dakika dizisi
2012 Öyle Bir Geçer Zamanki dizisi
2012 Arka Sokaklar dizisi
2011 Sende Gitme dizisi

Güneşin Kızları Ali Fotoğrafları
Tolga Sarıtaş Fotoğrafları



güneşin kızları ali kim, güneşin kızlarındaki ali karakteri kimdir, güneşi kızları dizisi ali kimdir, güneşi kızları ali resimleri, güneşin kızlarındaki ali kimdi, gunesin kizlari ali kim, güneşin kızları oyuncu isimleri, tolga sarıtaş kimdir, tolga sarıtaş kaç yaşında, tolga sarıtaş biyografi, tolga sarita kimdir, tolga sarıtaş resimleri, tolga sarıtaş boyu kilosu yaşı kaç, muhteşem yüzyıl cihangir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder