Adı Mutluluk Dizisi Eren (ceyhun Mengiroğlu) Kimdir

Adı Mutluluk Dizisi Eren

2015 yaz dizilerinden biri olan Adı Mutluluk dizisi yakında Fox ekranlarında seyirci ile buluşacak olan yaz sezonu dizileri arasında adından söz ettiren ve ilgi çeken bir dizi olarak ekranlarda olacak. Diziler artık sadece konuları ile değil oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Adı Mutluluk dizisinde Eren karakterini canlandıran Ceyhun Mengiroğlu dizi başlamadan adından söz ettiren isimler oldu.

Modellik yaptığı dönemlerde büyük başarılara imza atan Ceyhun Mengiroğlu artık dizi oyunculuğu ile ekranlarda olacak. Yakışıklılığı ile özellikle genç kızların hemen dikkatini çeken ve Adı Mutluluk dizisinde Eren rolünü canlandıran Ceyhun Mengiroğlu modellik yapan ve sporla uğraşan bir isimdir.

Yapımcılığını Süreç filmin üstlendiği Adı Mutluluk dizisinin baş rol oyuncuları Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu ve Ceyhun Mengiroğlu oluyor. Adı Mutluluk dizisi yakında Fox ekranlarında başlayacak ve ilk bölümü ile seyircisi ile buluşacak.

DİĞER ADI MUTLULUK DİZİSİ OYUNCULARI >>

Adı Mutluluk Dizisi Eren (Ceyhun Mengiroğlu) Kimdir

29 yaşında ve İstanbul doğumlu olan Ceyhun Mengiroğlu Şişli'de doğup büyüyen ve modellik yapan bir isimdir. Modellik dışında artık dizilerde rol almaya karar veren Ceygun Adı Mutluluk dizisinde Eren karakterine can verecek. Zengin ve varlık bir ailenin çocuğu olan Ceyhun Mengiroğlu babasının ısrarı üzerine ilk olarak Turizm ve Otelcilik okudu ama daha sonra bu bölümün kendisine ait olmadığını fark edince modellik yaptı.

Son olarak modellik dışında oyuncu olmaya karar veren yakışıklı oyuncu Ceyhun Mengiroğlu yakışıklılığı ve müsait vücut yapısı ile dizi oyuncuları arasında adı en çok konuşulan isim oldu.Adı Mutluluk dizisinde Eren karakteri ile karşımızda olacak.

Adı Mutluluk – Özgürlüktür Mutluluk Şarkı Sözleri

Mutluluk neydi, gülümseten neydi bizi hep sorduk
Ah neler umduk neler bulduk neydi şu mutluluk
Oraya koştuk buraya koştuk peşinden yorulduk
En sonunda bir cevap bulduk özgürlüktür mutluluk

Ceyhun Mengiroğlu Fotografları
Adı Mutluluk Eren Fotoğrafları



dizi, biyografi,adı mutluluk eren kimdir,adı mutluluk dizisi,adı mutluluk dizisi eren kimdir,adı mutluluk dizisi eren fotoğrafları,ceyhun mengiroğlu kimdir,adi mutluluk dizisi,adi mutluluk dizisi eren kimdir,adı mutluluk eren gerçek adı,adı mutluluk eren gerçekte kimdir,adi mutluluk eren foto

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder