Masum Değiliz 6. bölüm özet. Tüm arkadaşlar tutuklanıyor

Mezarlıkta açılması imkansız olan mezar açılmış; içinde kimliği belirsiz ceset olarak Haydar'ın cesedi bulunmuştu. Herkes panikler ama Emir yine de beklemek taraftarıdır.

Sema mezarlıktayken kanaması başlar. Zorlukla arabasına biner ama yolda durmak zorunda kalır. Birisi ona yardım edip hastaneye götürülür. Volkan'a haber verirler. Volkan hastaneye gittiğinde bebeklerinin zorlukla hayatta kaldığını öğrenir. Volkan; karısının mezarlığa yakın bir yerde bulunmasından onları izlemiş olabileceğini anlar.

Deniz çıktığı işte; müşterisinin kafasına vurup bayıltmıştı. Şimdi ise Emir'i arayıp yardım ister. Emir otel odasına gider ve adamı kontrol eder. Yaşadığını fark edince adamı uyandırıp şantaj yapıp susmasını sağlar. Deniz'e de mezarın açıldığını söyler.

Kuzeni; Ceyda'ya gaz verip Mert'i aramasını ister. Sema yüzünden hastanede olduklarını söyler. Emir de geçmiş olsun demek için hastaneye gelir.

Volkan'a sevgilisi bebeği için üzgün olduğuna dair mesaj atınca düşme olayında parmağı olduğunu anlar. Sabah sevgilisinin yanına gidip hesap sorar ve kıza uzak durmasını söyler. Kız Volkan gittikten sonra kendi kendisine zarar verir ve bunu da onun yaptığını söyler.

Selin çok konuşan halasını ve kızını evden kovar. Ertesi sabah emniyete gittiğinde daha önce iddiasını araştıracağız diyip kendisini dışarı çıkartan amirden babasının plakasını araştırdığını ve babasının hiç Suriye'ye gitmediğini öğrenir.

Polisler ise adli tıpta mezarlıktan çıkan kimliği belirsiz cesedin parmak izini ve dnasını araştırılmasını isterler. Kimlik belirlenir.

Sema ayağa kalkar kalkmaz ilk iş dün gece 4 erkeğin gittiği mezarın başına gidip ne olduğunu anlamaya çalışır ve soruşturduğunda mezardan başka bir ceset çıktığını öğrenir. Ceyda ile buluşan Sema; Selin'i babasının Suriye'deki ölümünü Emir'in Hatay'a gittiğini birleştirip olayı anlar

Emir geçen bölüm yaptığı kaza sonucu karşılaştığı ve yemek yediği kıza çiçekler gönderip tekrar özür diler. Akşam yine yemeğe davet eder. Kızla arasını çok iyi yaptıktan sonra bilgisayarına girip bir şeyler yapar.

Mahallede Selin'in kuzeni Kadir'i Selin ve Mert'le ilgili doldurur. Tam o sırada Haydar'ın öldüğünü duyan kumar borcu olduğu karanlık iki adam Selin'in yolunu kesip para ister. Aralarındaki tartışmayı gören önce Mert ardından Kadir duruma müdahale eder.

Kadir; Mert'e annesinin Selin'i rahatsız etmemesini söyler. Mert kıza gidip özür dilerken polis gelip babası olduğunu düşündükleri bir ceset bulunduğunu ve teşhis etmesi gerektiğini söyler. Kız babasını teşhis eder. Komiser babasının dövülerek öldürüldüğünü ve başkasının mezarının üzerine gömüldüğünü söyler.

O sırada Umut'u emniyette sorgulayan komiser çocuğun evine gelir. Çıkışta Kadir onun yolunu keser ve kendisinin de Umut'tan şüphelendiğini söyler. Konuşurlar.

Emir ofise gelen dna raporunu kliniğe gidip sorgular ve bir gömlekten alındığını öğrenir. Volkan'a o geceye ait kanlı gömleğin ne olduğunu sorar. Volkan da Emir'e o gece Sema'nın arabasını mezarlık yakınında rahatsızlandığını dolayısıyla onları görmüş olabileceğini söyler. İkili evde ve ofiste kanlı gömleği arar ama bulamaz.

Kadir hemen komiseri arayıp Haydar'ın cesedinin bulunduğunu haber verir. Komiser şüphelendiği 5 kişinin o geceki telefon dökümlerini ve yer konumlarının tespitini ister. Haydar'ın ve diğer 5 kişinin saat 8 civarında 45 dakikalığına aynı yerde oldukları ortaya çıkar. Komiser yakalama kararı çıkartır. Hepsini farklı yerlerden alıp polis araçlarına bindirirler.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder