Erkenci Kuş 7. bölüm özet. Sanem istifa ediyor

Ceycey ve Ayhan'ın bulduğu adrese giden Emre ve Sanem heacker Hilmi ile karşılaşır. Aylin'in evinden çıkarken gördüğünü hatırladığı Hilmi'yi tanıyan Emre olayı üstlenir. Sanem her şeyi Can'a söylemekle ilgili Emre ile konuşurken Can içeri girer. Ne söyleyeceğini sorgularken Hilmi kaçar. Kaçarken de Sanem başından darbe alır. Emre kaçan adamın peşinden gidip Aylin ile ilgili konuşmaması konusunda adamı tembihler. Polis çağrılır; Hilmi tutuklanır. Emre ve Can ise Sanem'i önce hastaneye sonra evine götürür

Leyla 3 günlüğüne şehir dışına bir seminere gider. Can Polen'le konuşur ve ayrılmak istediğini söyler. Sanem'e de bunu söyler.

Can ertesi gün şirkette basın toplantısı yapıp olayı anlatır. Sanem'e övgüler düzer. Daha sonra Sanem ile hisleriyle ilgili konuşmaya; kızı konuşturmaya çalışır. Ancak Can'a karşı suçluluk duyan Sanem hislerini inkar edip uzaklaşır. Hatta şirketten istifa etmek ister. Emre dikkat çekeceği için bir kaç gün beklemesini ister. 

Emre hemen Aylin ile buluşup yüzleşir. Kadından ayrılır. Aylin ise ondan ayrılmamak için bölüm boyunca uğraşır. Aylin Emre'ye Sanem'in Can'a aşık olduğunu bu yüzden bir şey söyleyemeyeceğini ve şirketten de ayrılamayacağını söyler. Sanem Can'dan uzak durmaya çalışır. Bunu fark eden Can buna anlam veremez. 

Zebercet'in annesi Aysun; zaten şişmanladığını düşünen Nihat babaya zerdeçal ve yoğurtla 6 kilo verdiğini söyleyince Nihat; karısı Menkibe'ye bunu anlatınca Menkibe kıskançlık yapmaya başlar. Karısına iyi görünmek isteyen Nihat yemek yapmaya çalışır ama beceremez. Onu sokakta panik halde gören Aysun yardım etmek ister ama kadını mutfakta gören Menkibe çıldırır ama Nihat kadının gönlünü alır.

Zebercet (Muzaffer) mahallede iç çamaşırı dükkanı açar. Yoğun ilgi görür

Ceycey Ayhan ile konuşan Sanem'in nişanlısı olmadığını duyar. Şirkette bunu kıza sorar. Kız da ayrıldıkları için öyle söylediğini söyler. Bu arada albatrostan ve başka imkansız birine aşık olduğunu söyler. Can bunları duyar ve kızla konuşmaya çalışır. Sanem telefonda kendisini arayan Ceycey'e işten ayrıldığını söyler. Bunu duyan Can mahalleye gelir. Gece de kızla konuşmaya çalışır. Sanem yaptıklarını itiraf edemez ve Can'a onu istemediğini söyler. Adam son bir kez daha sorar ve yine "Gidin" cevabını alınca gider. Sanem ağlayarak adamın arkasından bakakalır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder