Elimi Bırakma 4. bölüm özet, Azra Mert'i hala bulamadı


Feride Hanım evine döndü. Azra da Cenk ile birlikte Mert'in peşine düştü. Çocuk telefonla arayınca polisi hemen harekete geçirdiler. Polis igttiğinde kadın Mert'i alıp kaçmıştı. Azra yine hayal kırıklığı içinde gözyaşlarına boğuldu. Cenk onun hep yanında. Bir yandan da babaannesiyle arasını düzeltmeye çalışan Cenk, Nazmi Bey'in oyununa geldi.

Feride Hanım, mahalleye gelip Azra'ya kendi tarifi olan et suyu çorbanın tarifini verdi yapması için, fakirlere dağıtacağım dedi. Kız bütün akşam uğraştı, Cenk'in de yardımıyla çorbayı pişirdi. Ev sahibinin cezaevinden yeni çıkan oğlu ise Azra'ya kafayı taktı. Gelip çorbaya bir tekme attı ve döktü kazanı. Sonra Tarık geldi, durumu öğrenince kendi restoranına getirdi kızı, çorbayı orada hazırladı Azra; ertesi gün de Feride Hanım'la birlikte dağıttılar. Feride Hanım, Azra'dan habersiz kayıp ilanını bütün gazetelere tam boy bastırttı.

Cenk, ev sahibinin oğlu Osman'ı dövünce, kadın mecburen evden çıkarttı Azra'yı; kız evsiz kaldı. Geldi ablasının yanına Tarık'ın restoranına. Çocuk onu hem evine götürdü, hem de restoranında işe başlattı.

Bu arada Mert'i yanında tutan kadın, teyzesinin kızının evine gitti. Kadın durumdan şüpheleniyordu, gazetede kayıp ilanını da görünce iyice üzüldü, kadını ikna etti çocuğun ailesini araması için. Telefonu Mert'e verdi kadın, Sumru'yu aradı o da. Hemen geldi Sumru.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder