Erkenci Kuş 8.bölüm özet. Sanem ve Can vedalaşıyor

Sanem geçen bölüm sonunda üzerine gelen Can'a söylediği yalanlar yüzünden "Git" demişti. Can da Sanem de bu yüzden acı çeker, üzülür. İkisi de işe gitmez. Ancak Sanem'in bitirmesi gereken bir özet; Can'ın girmesi gereken bir müşteri toplantısı vardır. Toplantılara giren Emre ise yaratıcılığı ve iş bitiriciliği olmadığı için işleri daha da karıştırır.

Bütün işlerin üzerine kaldığı Deren ise gerginlikten ölmek üzeredir. Neredeyse yalvararak Sanem'i şirkete getirir. Can'ın evine yanlışlıkla giden evrakların arasında Sanem'in özet çıkaracağı dosya da vardır. Sanem Can'a gider.

Ertesi gün ise şirketin yarısı özellikle kreatif grup yediği tavuktan zehirlendiği için işe gelemez. Yıllardır çalıştıkları tavuk firmasının toplantısına Sanem mecburen toplantıya girmek zorunda kalır. Can da Sanem'in şirkette olduğunu anlayınca toplantıya gelir. Toplantıya gelen tavuk firmasının sahibi kadını işle ilgili problem olmadığına inandırır.

Toplantıda Sanem yaşlı kadına bir şeyler söyleyince müşterinin dikkatini çeker. Kadın Can ve kızı fikirlerini almak için bir yere çağırır. İkilinin anlaşması için kapıyı üstlerinden kilitletir ve saatler sonra açtırır. Oradan dönüşte Can ve Sanem bir daha birbirlerini görmeyeceklerini düşünerek veda ederler. Sanem Can'ın yurt dışına gideceğini zannederek telaşlanıp evine gider. Tüm hislerini söylemeyi amaçlayarak gittiği evin kapısını Can'ın uzatmalı sevgilisi Polen açar.

Diğer yan karakterlerde Zebercet'in annesi ve Menkibe mahallede dükkanları üzerinden birbirleriyle savaşa girer. Biri kahve ikramına başlayınca diğeri şerbet ikram eder. Biri bir etkinlik yapınca diğeri başkasını yapar. Nihat baba ise dükkanına bile giremediği için huzursuzdur.

Ceycey Ayhan'ın koçluğu için sözleşmeyi doldurur. Arkadaşlıkları küçük bir yanlış anlaşma yüzünden sekteye uğrar. Osman; vegan Leyla için köfteler hazırlar. Leyla'nın Fransa'ya gitme hayallerini duyunca orada kasaplıkla ilgili bilgiler edinir ama pek hoşuna gitmez. 

Aylin maddi yönden de şirketinde sıkışınca Emre'den özür dileme ve kendisini affettirmek için çareler arar. Eve gidip Can ile bile konuşur. Emre Aylinde sabahlar ama yine de ağırdan almak istediğini söyler. Bu Aylin'i kızdırır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder