Elimi Bırakma 5. bölüm özet, Feride Hanım'ın büyük sürprizi


TRT1'in, başrolleri Alp Navruz ve Alina Boz'un paylaştığı dizisi Elimi Bırakma 5. bölümünde ilginç gelişmeler oldu.
Sumru, Mert'i yanlarında tutan kadınlara yalan söyledi. Azra'nın kötü alışkanlıkları olan dengesiz biri olduğunu söyledi. Ona vermektense burada kalsın dedi. Mert'i de kandırdı, "Azra uzaklara Amerika'ya gitti, seni istemiyor" diye. Bacağı sakatlanmıştı, bunun kazada olduğunu, şimdi bir evleri olmadığını ev bulunca gelip onu alacağını, şimdi burada kalmasını söyledi.

Cenk Tarık ile Azra arasında bir yakınlaşma olduğunu zannederek Azra'ya tepki gösterdi. Ama Azra da evden atılmasında bir şekilde rolü olduğu için ona kızgındı.

Feride Hanım ise, Azra'nın evsiz kaldığını öğrenince hemen kızı aradı. Ahretliği Hüsniye'ye bakıcı olarak getirdi onu. Kadınla konuşmasından da Azra'yı bir sınava daha tabii tuttuğunu öğrendik. Cenk'e kırgın, ailesini bir arada tutabilmek için de umudunu Azra'ya bağlamış durumda.

Cenk Amerika'ya gitmeye karar verdi. Kararını ailesine söyleyince herkes çok üzüldü. Kardeşi Arda da öfkeyle karşıladı abisinin kararını. Cenk'in annesi Serap, oğlunun gitme kararını değiştirmek için elinden geleni yaptı ama başarılı olamadı.

Cansu da Cenk'e olan duygularını sonunda açıklamaya karar verdi. Açıkladı da, karşılıksız olduğunu öğrenince de çok üzüldü. Azra'yı aradı, ona gitti, gece dertleştiler. İkisi de aynı kişiden yani Cenk'ten bahsettiklerini bilmiyorlardı.

Mesut, Sumru'yu tehdit etti, sigorta parasını aldığını biliyorum dedi, Sumru ise adama başka bir konuyla ilgili olarak şantaj yaptı. Çok entrikacı bir kadın bu Sumru.
Cenk veda konuşması yapmak için çağırdı Azra'yı. Onun gidişine çok üzüldü Azra. Cenk de çok buruktu, çok üzgündü.

Feride Hanım çağırmıştı Azra'yı. Şirkete Feride Hanım'la görüşmeye giden Azra karşısında Şeker Teyze'yi görünce şaşırdı. Feride Hanım Cenk'i uğurlama yemeğinde herkes için büyük bir sürpriz hazırlamıştı. Cenk gitmeden önce vasiyetini açıklamaya karar verdiğini söyledi. O sırada Azra da geliyordu. Bütün mal varlığını Azra'ya bıraktığını, bundan böyle manevi kızı olduğunu söyledi.
Cenk ile Azra birbirlerini gördüler ve çok şaşırdılar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder