Darısı Başımıza 5. bölüm özet. Apar topar FİNAL

Ozan ve Öykü'nün kavgasını duyup ne olduğunu soran Cem'in telefonu çalar; Canan Anne rahatsızlanmış hatta doktor çağırmışlardır. Cem ve Ozan eve koşar ama tabi ki kadının hiç bir şeyi yoktur. Oğlunu Öykü'den uzak tutmak için mahsustan ayılıp bayılmıştır. Zerrin'in yiğenleri annelerinin iteklemesiyle Ozan'a yakın olup adamı tavlamak için şirkette stajyer olarak işe başlarlar.

Hatırlarsanız Rüya; Merter'i geçen bölüm öpmüştü. Merter de olayın şokunu yaşar. İkisi de şaşkın saçma hareketler yapar. İkisi de birbirine aslında sevgililerinin olduğunu söyler. Sonra ayrıldıklarını söyler. Merter Rüya'yı aşık olduğu film artistiyle tanıştırır. Adam biraz içince kıza alenen sarkar. Rüya; adama sert çıkıp tokat atar. tanıştığına pişmandır. Merter ile araları düzelir.

Cem'in yanına eve sevgilisi Derya gelir ve biraz da zorlayarak adamı kendisiyle olmaya zorlar. Arabasına attığı gibi Ağva yoluna çıkarlar. Aynı zamanda Ozan ve Öykü de filmin ilk çekimleri için Ağva'ya gitmişlerdir. Film için kullanılacak mekanı da ekibin kalacağı oteli de beğenmeyince Öykü bir teklifte bulunur. Yakınlardaki bir köye ve otele gitmeyi önerir.

Yolda arabalarının lastiği patlayan Ozan ve Öykü; lastiği onarırken lastiğin yuvarlanması yüzünden lastiksiz kalırlar. Yoldan kimse geçmeyince ve telefonları da çekmeyince lastiğin peşinden ormana dalarlar. Ormanda gidilecek yön için tartışınca birbirlerini kaybederler. Tekrar bulduklarında çok mutlu olurlar. Tam o sırada bir müzik sesi duyunca bir otelin sahiline ulaşmış olurlar. Derya ve Cem da o sahildedir. Cem onları görüp saklanır. Geceyi orada geçirmek zorunda kalırlar.

Gece sahilde ve yolda aralarındaki gerilimi atarlar. Derya da Cem'i eve bırakır. Ancak kız Ozan'ın geldiğini görüp sevgilisini öper. Ozan bu sahneyi görüp kızar ama hiç bir şey söylemeden içeri girer. Sadece bir sırt çantası ile dışarı çıkar ve arabasının anahtarını da bırakıp evden dışarı yürür. Öykü de oradadır. Kızla birbirlerine bakıp sarılıp yürümeye başlarlar.

Çok alelacele yapılmış bir final olmuş. Reytinglerde puan olarak çok fazla yüksek sonuç veremese de birinciliği de kimseye kaptırmamış güzel bir diziydi. Final kararı tüm sevenlerini hem şaşırttı hem de üzdü. Baş rollerinin sönük kaldığı iddia edilen dizide usta yan oyuncular ve hikayeleri oldukça hoş ve seyredilesi idi oysaki. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder