ERDOĞAN AİLESİNİN IŞID VE BARZANİYLE PETROL ORTAKLIĞI NI BÜTÜN DÜNYA BİLİYOR TÜRKİYE UYUTULUYOR






 ERDOĞAN AİLESİNİN IŞID VE BARZANİYLE PETROL ORTAKLIĞI NI BÜTÜN DÜNYA BİLİYOR
TÜRKİYE UYUTULUYOR


ISIS'in petrol finansmanı artık ana akım medya ilgisinin merkezinde, özellikle de Ruslar gerçek ISIS hedeflerini bombalamaya başladı ve ABD'yi "ISIS petrol parası" na karşı başka bir sahte bombalama kampanyası başlatmaya zorlamak için Halkla ilişkilerin farkında olmadan kurbanlarını yüzünü kurtar.

ISIS fonları, terör örgütünün Twitter bağışlarıyla, gölgeli "zengin İslamcılar" yoluyla fon sağladığı ve yağmuru çaldığı iddiasıyla uzunca bir süre Batı dünyasına ve saf kamuoyuna gizem olarak sunuldu. Tabii ki Twitter iddiaları, Batılı istihbarat ajanslarının gücü ve hatta Twitter'ın kendisi de dahil olmak üzere bu operasyonları durdurması için elinden geleni reddetti. Ancak hepsi bunu reddettiler (bu tür bağışların gerçekten yapılmakta olduğunu varsayarak) .
Tabii ki, "zengin İslamcılar" ın ISIS ve diğer ilgili terör örgütlerinin finansmanına yardım ettikleri doğrudur. Bu "varlıklı İslamcılar", Suudi Arabistan'ın kraliyet ailesi ve diğer Körfez Devleti feodal monarşilerinin Emirleri olarak da bilinir.
Bununla birlikte, ISIS petrol şirketi sorusu tamamen başka bir şey. Ana akım medya, açık bir şekilde, ISIS'in, özellikle de dünyanın en etkili sürveyans ve askeri devletlerinin burnunun altında olduğu iddia edilecek şekilde kendisini fonlamak için yeterli miktarda petrol çıkarma, gemme ve toplayma kabiliyetini abartıyor ise de, şüphesiz çalınan şüphesiz, Yabancı güçlere petrol.
Bununla birlikte, ISIS, NATO'nun bilgisi olmaksızın petrol anlaşmaları yapmamakta, çünkü tam da NATO'yla iş yapmaktadır.
Aslında, ISIS ile iş yapan ilk kaçakçılardan biri, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'dır.
Bilal Erdoğan birkaç denizcilik şirketinin sahibi. O, Avrupa operasyon şirketleri ile Irak'tan çalınan petrolü farklı Asya ülkelerine taşımak için sözleşme imzaladı. Türk hükümeti, Irak'taki ele geçirilen petrol kuyularından üretilen Irak'tan yağma yağ alır. Bilal Erdoğan'ın denizcilik şirketleri Japonya bağlı yağ olarak isis 'kaçak ham petrol taşıma vardır Beyrut ve Ceyhan limanlarında özel iskele kendi tankerlerin .
Türkiye Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin , petrolün Bilal Erdoğan'a ait bir nakliyat şirketi olan BMZ aracılığıyla Türkiye'ye kaçak edildiğini bile kaydetti. Başkan Erdoğan, uluslararası ulaştırma sözleşmelerine göre Bilal'in yasadışı faaliyetleri konusunda yasal bir ihlal bulunmadığını ve oğlu kayıtlı Japon şirketleri ile sıradan bir iş yaptığını iddia etti ancak aslında Bilal Erdoğan'ın terörle mücadelede boynuna kadar kaldığını söyledi. Ancak babası göreve geldiği sürece herhangi bir adli kovuşturmadan bağışık kalacak "dedi.
O da "bir aile şirketi ve başkan Erdoğan'ın yakın akrabalarının BMZ pay sahibi ve kamu fonlarını kötüye ve Türk kaçak kredi aldığını söyledi bankalar ."
Suriye'de ikamet eden politik analist Afraa Dagher, Irak'tan Suriye'ye ve Türkiye üzerinden ve İsrail'e aşağıdaki şekilde petrolün transit geçişini anlattı:


Suriye'deki İslam Devleti ve Levant, çalıntı bir yağı, birincil alıcı olarak Türkiye'ye kaçak yakalamış. Petrol tankerleri, Suriye ve Irak'tan Şırnak iline yakın Türk şehir Zahko'ya gidiyor . Her ikisi de Suriye ve Irak ile sınırda.
Her petrol konvoyu 70 ila 100 tankerden oluşur. Sınırın ötesinde, kaçak mafyalar bu konvoyları ve taşıdıkları yağı bekliyorlar. Bu mafyalar, Suriye, Kürt, Irak ve Türk tüccarlarının yanı sıra diğer milletlerden, muhtemelen İran'dan bile oluşmaktadır. Bununla birlikte, herkes teröristlerle sempati sürdürecek
Petrol yükünden doğrudan sorumlu olan kişi onu en yüksek teklif verene verir ve karşılığında, fiyatın bir kısmını dolar cinsinden alır. Bazı sürücüler boş petrol tankerlerini alıp geri gönderirken, resmi lisansı olan diğerleri tankerleri alıp Türkiye'ye aktarıyor.
Bu bilgiler, Irak içişleri bakanlığının adını vermeyi reddeden bir kaynağa ait.
Çalınan yağ, bir ön arıtıma tabi tutulduktan sonra Ebrahim Halil geçişi yoluyla tek bir kapıyla atık ürün olarak Türkiye'ye getirilir. Burası, Türk birlikleri, uçaklar ve kontrol noktaları tarafından güçlü bir şekilde korunan Türkiye-Irak arasındaki sınırdır. Onların bilgisi ve izni olmadan kimse geçemez!
Petrol Türk kasabası Silopi'ye girdiğinde, Irak'taki petrol kaçakçılarının yuvası parasını alır. Bu parayı, Hac Fareed veya Doktor Fareed olarak bilinen İsrail-Yunan ikili vatandaşları (Yunan ulusal olmasına rağmen) alırlar.
Dr Fareed İsrail komisyoncu ve o, satın almak ve üç Türk limanları aracılığıyla taşıma alırsınız çalıntı petrol sahibi mafyalar ve üç ana şirketler arasında koordine biridir Dörtyol , Cihan ve Mersin . Petrolü Siyonist İsrail'e petrol tankerleri vasıtasıyla sevk etmek için Suriye'nin Irak petrolünün son istasyonu Ashdod olmalı .Petrol kaçakçılığı IS: Türkiye'ye karşı yeni bulgular
(Bilgi) - Birçok yeni kanıtlar ileri Başkanı TNK Erdoğan terör örgütü İslam Devleti petrol kaçakçılığı operasyonları ile ilgili gösterir.
NATO, sözde İslam Devleti biliyordu Brandon Turbeville Amerikalı gazeteci (IS) çalmak ve olan kaçakçılık ham petrol Suriye ve Irak.
Bilal Erdoğan sahne görüntüsü - Türkiye Cumhurbaşkanı oğlu


Recep Erdoğan - Bir isyancı lideri IS ile parti.
Bu arada, Rystad Enerji - Bir danışmanlık şirketi, bağımsız petrol ve gaz - Türkiye arasındaki yasadışı ticareti ham petrol hileler hakkında yeni ayrıntılar sağlamıştır terör örgütü İslam Devleti . Norveç haber ajansı asi tarafından kontrol edilen alanlarda Türkiye'ye sokulan edilmiştir ham petrol büyük miktarda ışık tutacak Klassekampen Rystad Enerji raporu, daha sonra Suriye ve Irak ve IS ortaya dünya petrol fiyat düzeyi daha düşük ucuz fiyatlarla, satılan.
ActivistPost.com bir yazı, Brandon Turbeville gazeteci yazdı: "Aslında, Bilal Erdoğan ISIS ana kaçakçıların biri Başkanının oğlu Türkiye Recep Erdoğan." O Turbeville Cumhuriyet Halk Türkiye Başkan Yardımcısı alıntı (CHP) Gürsel Tekin BMZ Grubu nakliye şirketi şey aracılığıyla ham petrol çalıntı Bilal Erdoğan taşıma gizli olduğunu söyledi.
Sürece Başkanı ofisi Erdoğan kaldığı sürece, Bilal Erdoğan herhangi bir adli kovuşturmaya karşı bağışık olacaktır.
Türk medya ile bir röportajda, Gürsel Tekin o Bilal Erdoğan terör ile suç boğaz için sular altında "dedi. Ama sürece babası olarak (Başkan Erdoğan) kalır Bilal Erdoğan bankadan kendi BMZ Group hisseleri ve kamu fonlarının kötüye ve yasadışı kredilerin ele tutmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan herhangi bir kovuşturma ... yakınları duruşma bağışıklık olacak, iktidar Türkiye ".
İşin ilginç yanı 15/9 üzerinde, gazete İngilizce Todays Zaman Türkiye Bilal Erdoğan tarafından sahip olunan BMZ Grubu satın bildirdi "$ 36 milyon tutarındaki son iki ay içinde iki tanker."
Terörist gruplar İslam Devleti ile Bilal Erdoğan'ın ilişkilerinin kanıtı (IS).
Başkan Erdoğan başka bir oğlu Burak Erdoğan da bir filo sahibi ise BMZ Grubu'nun diğer ortaklara medya ilgisini, Mustafa Erdoğan ve Ziya İlgen olduğunu.
Yeni Doğu Outlook işleri Amerikalı yazar William Engdahl "şirketin deniz limanları Japonya'ya gitmek için kaçak petrol tankerlerini ISIS taşımak için özellikle Beyrut ve Ceyhan'da Bilal Erdoğan'a ait" ortaya .
Bağımsız analistler Suriyeli, o Afraa Dagher, İsrail yolunda bulmadan önce Türkiye'ye Suriye ve Irak'a sevk nasıl çalıntı ham açıklar. çalıntı petrol kaçakçılığı yaparken Suriye ve Yakın Doğu (ISIL) İslam Devlet yakalandı "Türkiye ana alıcılar: ActivistPost.com yayınlanan bir makalede, analistler Afraa Dagher diyor . Suriye ve Irak'tan tanker konvoyu "il Şırnak yakınlarındaki Türkiye'nin şehir Zahko gitti.
Kaynaklar:








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder