İçerde Neden Bitiyor ? İçerde Final Oldu Mu

Şhow tv ekranlarında 39 bölümlük serüvenle başlayan İçerde dizisi ilk bölümünde diziler arasında en büyük çıkış yapan yapım oldu. Kaliteli oyuncu kadrosu ve konusu ile dizi izleyenlerin vazgeçilmezi haline gelen İçerde dizisinde sona yaklaşıldı. Daha dizinin ilk bölümlerinde final bölümü merak konusu olan İçerde dizisinde final tarihinin söylentileri doğru çıktı ve Ay Yapımın yapımcılığı üstlendiği İçerde dizisi 39. bölüm ile final yapıyor.

İçerde Dizisi Neden Biti ?

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral ve Damla Colbay'ın baş rollerinin paylaştığı İçerde dizisinin final tarihi daha dizi yeni başlamışken Şhow tv ve Ay Yapım tarafından belli edilmişti. İçerde dizisinin final yapma nedeni ise reyting değil, senaryonun bitişi ve yapımcının kalitesinin bozulmaması için diziyi tadında bırakmak istedi. Bu nedenle İçerde dizisinin her hafta reytinglerde birinci olduğu aşikar fakat senaryonun 39 bölümlük olması finale zorladı.

İçerde Final fragmanı

Haziran ayının son Pazartesi ile son defa ekranlara gelecek olan İçerde'nin fragmanı yayınlandı. Fragmanda Celal hapishaneden kaçıp intikam almaya hazırlanıyor ve Umut ile Eylemi öldürmeye çalışıyor. Dizi izleyicileri ise dizinin mutlu son ile bitmesini istiyor bakalım nasıl bitecek...
İçerde Final mi oldu ? İşte fragman...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder