Fi Dizisi 10. bölüm özet. Herkes o kayıtların peşinde

Geçmiş bir anı ile başlar. Sadık'ın karısı Yıldız terapisti Can'a gitmiştir. Kocasının adını vermeden kadın en özel anlarını anlatmıştır. Kadın evliliğinde mutlu değildir ama babası ve kocası anlaşma yaptığı için boşanamaz da. Can'a gelip kafasına sıkarak intihar eder. Can da hemen kocasını arayıp çağırır. Silah sesini duyanlara kofra patladı derler.

Can Denizlerde otururken Bilge ile sevgili olduğu haberi sosyal medyaya düşer. Can önce Eti'yi sonra Kaya'yı hayatından çıkarır. Bilge'ye de eğer sana benimle ilgili ne sorarlarsa ağzına geleni söylemesini söyler.

Sadık Özge'ye kendisine söylediği yalanlar ile ilgili yüzleşir. Kızı öper ve otelden kovar. Kız da Sadık da birbirlerini düşünmektedir. Kız bir arkadaşına gidip dertleşir. Avukat kıza gelme sebebi Sadık'ın karısının adli tıp da ki raporunu ele geçirmek istemektedir.

Sanat okulunun yönetim kurulu ile ilgili bir sorunla ilgili konuşmak için Deniz Can'ı eve çağırır. Çok içkili olan Ceren'i sırf Duru'ya inat olsun diye Can tekrar ayartır ve evin bodrumunda kızla sevişir. Onları o halde gören Duru deliye döner. Rüyasında Can ile o görüntüdekinin kendisi olduğunu görür. Aynı rüyayı ertesi gün Can da gördüğünü söyler.

Özge; Furkan ile beraber teyze gibi olan hemşiresine gider. Furkan orada Özge ve geçmişi ile ilgili şeyler öğrenir. Can'ın yanından çıkardığı Kaya Sadık ile görüşür. Sadık Kaya'ya pek yüz vermez ama ondan terapi kayıtlarını tuttuğu adresi öğrenir. Bunu Sadık'ın bilgisayarına girip duyan Furkan o adrese gitmek için harekete geçer. Furkan içeri girer ve kasadan bir şeyler alır.

Can ve sanat okulu grubu toplanır. Okulun yönetim kurulunda bir pürüz vardır. Pürüz olan adamı ikna etme işi Can'a kalmıştır. Toplantıdan Duru ile çıkar. Arabada giderlerken dairesindeki kasaya birisinin girdiği uyarısı gelince Can hemen oradan ayrılır. Özge de Furkan'a ulaşmaya çalışmaktadır. Furkan onu görüntülü arar. Fakat kız koşturur iken telefonunu yola düşürür. Furkan içerde iken birisi kapıyı zorlar. Çocuk balkondan su borusuna tutunarak inmeye çalışır ama düşüp ölür. Onun cesedi kaldırılırken Özge ve Can oraya gelebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder