Fi Dizisi 11. bölüm özet. Özge Sadık'ın peşinde

Özge balkondan düşerek ölen Furkan'ın ölümünün peşine düşer. Polislere gidip ihbar etse de onu kimse dinlemez. Hatta Sadık'ın adamı bizzat sorgu odasında ona yüklenir. Evin sahibi olarak Eti görünmektedir. Ona da bir kaç soru sorarlar. Can bunu anlatmaya gelen kadını da dinlemez.

Can da Sadık'a gidip karısının terapi kayıtlarının kaybolduğunu söyler ama zaten kayıtlar onda olduğu için adam rahattır. Can kayıtlar onda olmasa da eninde sonunda alacağını bildiği için Sadık'la olan ilişkisini tekrar değiştirmesi gerektiğinin farkındadır. Artık adamı tehdit edemeyecektir.

Duru bir önceki gece için Ceren'e kızar. Akşam Can'ın görmesini isteyerek perdeler açık vaziyette Deniz ile sevişecekken Can dayanamaz ve evin sigortalarını yakar. İtfaye gelir. Can kıza ertesi gece saat 10 da onunla buluşmak istediğini söyler. Duru her ne kadar istemese de saate bakmaktan kendini alamaz. O akşam sanat okulunun sponsorlarından birinin sıkıcı bir yemeği vardır. Deniz oraya gidecektir. Bilge de gitmek zorunda kalır

Sadık karısının terapi kayıtlarını dinlerken aniden çıkar ve Özge'nin avukat arkadaşıyla konuşmaya gider. Özge'nin bulunduğu sorgu odasında ki halini gösterir. "Özge'nin kendisine ve sevdiklerine zarar vermesine engel ol" der. Avukat Özge'yi nezaretten çıkarır. Özge uslu duracağını söyleyip kadının yanından ayrılır.

Akşamki yemekte zengin bir adam sanata para ayırmak istememektedir. Bilge de Deniz'e destek olur. Gelmeyeceğini söylemesine rağmen Duru da oraya gelir.  Can orada da onu bulur ve garsonla elden mesaj gönderir. Can ile buluşup konuşurken Bilge onları görünce mecburen yemeğe dahil olur. Olayı çözer ama eve döndüklerinde Deniz ve Duru Can yüzünden kavga ederler.

Ertesi gün okula gelen Can ve Duru arasındakileri hisseden Ceren bu konuyla ilgili Can ile yüzleşir. Adam yalanlamaz. Ceren de provayı bırakıp çıkıp gider. Deniz bir şeylerden şüphelenir ama anlamaz. Duru eve gelince Can'ı konuşmak için oraya çağırır. Deniz de tam onların konuşmalarının üzerine gelir. Can'a sağlam bir kaç yumruk atar. Can'ı evinden hayatından kovar. Duru ile de kötü tartışırlar

Özge Sadık'ın otelinin otoparkında adamlarını ve onu bekler. Arabaya adamın eşyalarının taşındığını görüp arabaya biner. Adamı ormanlık alanda bulur. Tüfeği doğrultur onunla konuşurken adamı vurur. Diğerleri gelip onu teslim alırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder