O SES TÜRKİYE SEYİRCİSİ NASIL OLUNUR

o-ses-turkiye-seyirci-olmak

O SES TÜRKİYE SEYİRCİSİ NASIL OLUNUR

Tv8'in en çok izlenen ve sevilen yarışma programı O Ses Türkiye yepyeni bölümleri ile devam ederken yarışmaya Türkiye'nin her yerinden oldukça başarılı sesler katılmaya devam ediyor. Jüri koltuğunda Türkiye'nin en iyi sesleri olan Ebru Gündeş, Murat Boz, Hadise ve Hakan Gökhan Özoğuz kardeşler oturmaktadır. Her bölümden birbirinden güzel seslerin yarıştığı O Ses Türkiye de her yarışmacı birinci olmak için çalışmaktadırlar. Yarışmaya katılan kişiler ayrıca Türkiye'nin en iyi orkestrası olan Tarık Sezer ve Orkestrası ile birlikte çalışarak performanslarını sergilemektedirler. Ekran başında oldukça keyifli anlar yaşayan izleyiciler bu heyecanı yerinde de yaşamak istemektedirler. Göründüğü gibi O Ses Türkiye stüdyosu oldukça kalabalık olmaktadır. Tüm izleyiciler tarafından ise en çok merak edilen şey O Ses Türkiye yarışmasına seyirci olarak nasıl katılabilirim, veya O Ses Türkiye seyirci olmak nasıldır gibi sorular sorulmaktadır. İşte ayrıntılar...

O Ses Türkiye İzleyici Nasıl Olunur?
O Ses Türkiye yarışmasına bilindiği gibi genellikle öğrenciler götürülmektedir. Yarışmaya izleyici konuk olarak yani okullar davet edilmekte ve okul olarak gidilmektedir. Bu nedenle öncelikle öğrenci olma şartı aranmaktadır.
Ayrıca daha önceki yıllarda O Ses Türkiye yarışması biletleri Biletix de satılmaktaydı. Şimdi ise bu sistem kalmış ve artık bilet satışı yoktur.

* Etkinlik sadece Üniversite Öğrencileri için geçerlidir.
* Bütün katılımcıların kimliklerini yanlarında bulundurması ve etkinlik günü ibraz etmesi gerekmektedir.
* Çekim sebebiyle 14:15'ten sonra salona seyirci alınmayacaktır.

O Ses Türkiye Yarışmasına izleyici konuk olarak katılmak için aşağıda verilen telefon numarasını arayarak detaylı bilgiyi öğrenebilirsiniz.

O Ses Türkiye yarışmasına izleyici biletleri önceki yıllarda biletix'de satılıyordu. Şuan maalesef biletix satış yapmıyor. O Ses Türkiye yarışmasına izleyici olarak katılmak için 0212 987 30 70 telefon numarasını arayarak detaylı bilgiyi tv8 izleyici hattından alabilirsiniz.

o ses türkiye izleyici olamak, o ses türkiye nasıl katılırım, o ses türkiyede seyirci nasıl olunur, o ses türkiye yarışmasına seyirci olarak katılmak istiyorum, o ses türkiye konuk olmak, o ses türkiye yarışması biletleri, o ses türkiye yarışmasına seyirci olma şartları, o ses turkiye izleyici alımı nasıl,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder