Big Brother Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı 2 Ocak Cumartesi

Big Brother Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı 2 Ocak Cumartesi
İlk bölümünden bu yana heyecan ile izlenen yarışmalardan birisi olan Big Brother Türkiye dokunulmazlık oyunu heyecanı ile 2 Ocak Cumartesi ekranlarda olacak. Bu hafta elenen isim kim olacak ve eleme listesinde ki hangi yarışmacı dokunulmazlık oyununu kazanarak elenmekten kurtulacak merakla bekleniyor. Sayıları giderek azalan yarışmacıları zorlu yarışmalar bekliyor liderlik oyunları ve dokunulmazlık oyunları giderek zorlu hale getiriliyor. Eleme potasına girenler isim ise bu riskten kurtulmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Onur,Çağla,Demir ve Gökçen bakalım bu isimlerden hangisi 5.hafta finalinde elenecek.

Big Brother Dokunulmazlık Oyunu: Su dolu alanda kristal aramak
Dokunulmazlığı Alan İsim : Çağla
Eleme Potasında ki İsimler : Gökçen, Onur, Çağla ve Demir
Haftanın Lideri : Rezan

Neler Yaşandı ? 
Gökçen ve Onur arasında ki gerilim yükseldi. Erkeklerin kızlar ile arasında ki diyalogları beğenmeyen Gökçen tepkisini gösterdi. Onur ise herkes kendi söylediği laftan sorumludur dedi. Gökçen Onur'a yaşın küçükse susmayı öğreneceksin büyükler konuşurken sen dinleyeceksin dedi. Birbirlerine umurumda değilsin gibi sözler söylediler burası çocuk parkı değil gibi tepkiler verdiler. Gökçen ve Onur'un eleme listesinde olması ikilinin sinirlerini gergi. Samimiyetsiz insanlara tahammülüm yok sözleri ile Onur iyice gerildi.

Seda'nın ''Gökçen sarışın diye elenmiyor'' cümlesi yeni bir gerginlik yarattı. Seda bu sözlerini hatırlamasa da görüntüler yayınlanınca Gökçen olaya müdahale etti. Hüseyin'in ''youtube açıp sarışınları izlesinler'' demesi ile sinirler iyice gerildi.

Bu haftanın yani Big Brother 5. haftasının lideri Rezan olmuştu. Hafta başı yapılan oylamada eleme listesine girecek olan isimler belirlenmişti şimdi ise sıra geldi dokunulmazlık oyununa ve eleme sonuçlarını. Birazdan yapılacak olan oyun ile bir kişi dokunulmazlığı alacak. Bizde sizlere buradan detaylı şekilde dokunulmazlık oyununun detaylarını ve kazanan ismi açıklayacağız.

Big Brother Türkiye 5. Hafta Eleme Listesi 
Bu hafta eleme listesine daha önce bir kaç kez elemeye kalan Gökçen, Onur, Çağla ve Demir oldu böylece eleme listesinde ki 4 isim Onur, Gökçen, Demir ve Çağla olarak belirlendi. Bu akşam dokunulmazlık oyunu ile bir isim dokunulmazlık kazanırken diğer 3 isimden birisi elenecek. Big Brother 5.hafta elenen isim yapılan halk oylaması ile belirlenecek.



big brother türkiye, dokunulmazlık oyununu, kim kazandı, 2 ocak cumartesi, dokunulmazlığı kim aldı, bbtr dokunulmazlık, big brother kim dokunulmaz oldu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder