SAYISAL LOTO SONUÇLARI 2 OCAK CUMARTESİ

sayisal-loto-sonuclari

2 OCAK SAYISAL LOTO SONUÇLARI

2016 yılının ilk Sayısal Loto çekilişi 2 Ocak Cumartesi bu akşam yapılıyor. Sayısal Loto da bu hafta 999. haftaya gelindi sayısal loto sonuçları ise merakla beklenmektedir. 2 Ocak Sayısal Loto sonuçları belli oldu. Her hafta Cumartesi günleri noter huzurunda çekilen şans oyunları içerisinde en çok oynanan oyun olan Sayısal Loto her hafta milyonlar dağıtmaya devam ederken sonuçlarını anlık olarak sitemizde bulabilir ve kaç kişi bildiği ile dağıtılan ikramiye miktarını buradan öğrenebilirsiniz.

Bugün itibari ile 999. haftaya gelinen sayısal loto da bu hafta yeni bir çekiliş günü geldi ve nefesler tutuldu. Bu hafta 2 Ocak 2015 Cumartesi akşamı çekilecek olan 999. hafta sayısal lotoda çıkan numaralar neler ve kaç kişi bildi işte detaylar.

2 Ocak Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Açıklandı

10 11 - 13 23 - 30 - 41

Milli Piyango İdaresince yapılan açıklamaya göre 2 Ocak 2015 Cumartesi 999. hafta çekiliş sonucunda;

İkramiye Kazananlar;
(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğü tarafından ödenecektir.

Milli Piyango idaresince Cumartesi günleri çekilişi yapılan Sayısal Loto oyunu noter huzurunda yapılmaktadır. Sayısal Loto oyunu noter ve halkın huzurunda 21:00 - 21:30 saatleri arasında Milli Piyango Genel Merkezinde gerçekleştirilmektedir.

sayısal loto sonuçları 2 ocak, sayısal loto 2 ocak sonuçları, sayısal sonuçları 2 ocak, bu hafta ki sayısal loto sonuçları, dünkü sayısal lotonun sonuçları, sayısal loto da çıkan sayılar, sayısal sonuçları 2 ocak, sayisal loto sonuclari, sayisal loto sonuclari,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder