4 OCAK PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ

4-ocak-tatil-mi

4 OCAK PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ

Günlerdir aralıksız devam eden ve Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı hala devam etmektedir. Geçtiğimiz hafta içinde başlayan ve kısa sürede her ilde etkili olan kar yağışı bugünde devam edecek ve hafta başlarında yerini kuvvetli rüzgar ile yağmura bırakacaktır. Doğu kesimlerinde ise kar yağışı devam edecektir. Doğuda oldukça etkili olan kar yağışının zaman zaman etkisini göstermesi ile birlikte köy yolları kapanmış ulaşımda zorluklar yaşanmaktadır. Bu durumda ise öğrenciler ve veliler 4 Ocak Pazartesi günü okullar tatil mi değil mi diye sorular sormaya başladı. İstanbul da şuan için etkisini yitiren ve zaman zaman yağmaya devam eden kar bakalım akşam saatlerinde nasıl olacaktır. Bu durumda şuan İstanbul için kar tatili konusu ile ilgili bir açıklama yapılmadı eğer 4 Ocak Pazartesi günü kar tatili ile ilgili bilgiler açıklandıkça buradan duyurmaya devam edeceğiz.

4 Ocak Pazartesi Okullar Tatil Mi?
Yurdumuzda etkili kar yağışı nedeniyle 4 Ocak Pazartesi günü okulların tatil olup olmadığı tüm öğrenciler ve veliler tarafından merak edilmektedir. İstanbul da azalan kar yağışı yarın için okulların tatil olmadığını işaret ederken ilerleyen saatlerde konu ile ilgili açıklamalar yapıldıkça buradan duyurmaya devam edeceğiz.

Hangi İllerde Okullar Tatil Edildi?
Yarın 12 ilde okullar tatil edildi. İşte tatil olan iller..
Bartın, Sinop, Zonguldak, Edirne, Şırnak, Van, Samsun, Batman, Giresun, Artvin, Bitlis ve Mardin'de yarın okullar tatil edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının batı kesimlerde artacağı, Doğu Anadolu'nun doğusunda düşeceği, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle güney güneybatı yönlerden, hafif ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu -1
İstanbul: Çok bulutlu, sabah saatlerinde kuzey kıyıları hafif kar yağışlı 4
İzmir: Parçalı ve çok bulutlu 7
Adana: Parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri yer yer çok bulutlu 9
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu 10
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 4
Trabzon: Çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı 3
Erzurum: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı -10
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu -2

4 ocak pazartesi okullar tatil mi, 4 ocak kar tatili var mı, istanbulda pazartesi günü okullar tatil mi, pazartesi günü okul var mı, 4 ocak pazartesi okul tatil mi, 4 ocak kar tatili oldu mu, 4 ocak tatil mi, 4 ocak pazartesi kar tatili olan iller nereler, hangi illerde 4 ocak tatil edildi, pazartesi günü okul tatil olacak mı oldu mu,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder