Big Brother Türkiye 6. Hafta Eleme Listesi 3 Ocak Pazar

Big Brother Türkiye 6. Hafta Eleme Listesi 3 Ocak Pazar
Star Tv ekranlarında başarılı ile yayınlanan ve büyük beğeni toplayan yarışma Big Brother Türkiye 6.hafta eleme listesi ile ekranlarda yerini alacak. Bu akşam ki bölümde BBTR 6. Hafta evin lideri belli olurken aynı zamanda yapılan oylamada eleme listesine giren 4 yarışmacı belli olacak. Liderlik oyununu kim kazandı ve big brother türkiye elemede kim kimin ismini söyledi gibi sorular ise ekran başındakilerin merak ettiği sorulardan oldu. Televizyon ekranlarında en yeni ve takip edilen yarışmalarından birisi olan Big Brother Türkiye hem yarışmacıları ile hemde oyunları ile dikkatleri çekmeyi başardı.

Tüm oyunların ardından haftanın finallerinde bir isim elenerek yarışmadan ayrılıyor. Big Brother 6.Hafta eleme listesi ise yarışmayı takip edenler tarafından merak edilmeye başlandı. En son elenen yarışmacı olan Demir'in gitmesi ile yarışmada bu haftanın eleme listesinde olan 4 isim belirlenecek. Eleme listesine giren isimleri ve liderlik oyununu kimin kazandığını buradan öğrenebilirsiniz. Yapılacak oylama ile yarışmacılar elenmesini istedikleri iki ismi söyleyecekler ve en çok oy alan dört yarışmacı eleme potasına girecek.

Liderlik Oyunu : Gemide son kalan yarışmayı kazanır. Gemiye asılı kalma oyunu
Big Brother 6. Hafta Lideri İDİL oldu.
Eleme Listesine Girenler Bilgiler güncellenecek.  

Big Brother Türkiye 6. Hafta Elemede Kim Kimin İsmini Söyledi
Funda  ismini söyledi.
Onur - ismini söyledi
Gökçen  ismini söyledi
Rezan - ismini söyledi
Seda - ismini söyledi.
Sinan -  ismini söyledi.
Hüseyin -  ismini söyledi
İdilnaz -  ismini söyledi.
Emrah - ismini söyledi.
Çağla -  ismini söyledi.
Arsel -  ismini söyledi.


big brother türkiye, 6. hafta eleme listesi,eleme listesine girenler, 3 ocak pazar,big brother eleme listesi,elemeye kalanlar,big brother kimler elemede,elemeye girenler,bbtr eleme listesi,pazar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder