Big Brother Türkiye Liderlik Oyununu Kim Kazandı, 6. Hafta 3 Ocak Pazar

Big Brother Türkiye Liderlik Oyununu Kim Kazandı, 6. Hafta 3 Ocak Pazar

Her hafta olduğu gibi bu hafta da Big Brother Türkiye evin lideri belli olacak. 6. Hafta evin lideri kim olacak merakla bekleniyor. Yapılacak olan liderlik oyununu kim kazanacak ve bu haftanın lideri kim olacak 3 Ocak Pazar günü yapılacak olan yarışma ile belirlenecek. Her zaman ki gibi zorlu mücadeleyi kazanan isim bu haftanın lideri olacak ve elenme riski taşımayacak. Lider odasına kurulacak olan evin lideri bir hafta boyunca konforu yaşarken evin sorunları ve kararlarını da üstlenecek. Yarışmaları yönetecek ve alınması gereken kararları alacak. 

Liderlik Oyunu : Gemide son kalan yarışmayı kazanır. Gemiye asılı kalma oyunu
Big Brother 5. Hafta Lideri İDİL oldu 
Eleme Listesine Girenler Bilgiler güncellenecek.  

Gemide asılı şekilde kalan yarışmacılar şimşek ve yağmurun yağması ile daha da zorlu hale geldi ilk pes eden isim Onur oldu. Büyük zorluklar ile gemide son kalan isim olmaya çalışan yarışmacılar eğilen gemi ile zorluk çektiler. Hüseyin ve Arsel ise gemiden düşen isimlerin arasında yerini aldılar.
Kızlardan ilk pes eden isim ise Seda oldu. Demirin kırılması ile düşen Sinan'a Big Brother seslendi ve gemiye tekrar çıktı kaldığı yerden devam etti.

Emrah erkeklerden yarışmaya veda eden isimlerden oldu. Ev halkının yarısı zorlu şartlara dayanamadı ve pes ettiler.  4 haftadır adı üst üstte eleme listesine yazılan Gökçen zorlu şartlara dayanan isimlerden oldu. Erkeklerden sadece Sinan kaldı. Bu hafta liderlik oyununu kaybden isimlerden birisi ise Funda oldu. Sonrasında ise pes eden isim Rezan oldu. Ardından ise Çağla da liderliğe veda eden isim oldu. Son erkek olan Sinan'da pes etti. Liderlik görevinde son iki İdil ve Gökçen oldu. Böylece 6. hafta lideri Gökçen yada İdil olacak. Bakalım bu iki isimden hangisi yarışmada pes edecek. Ve son olarak Gökçen yarışmada pes etti. 6.hafta lideri İdil oldu.

Big Brother Türkiye 6. Hafta Elemede Kim Kimin İsmini Söyledi
Funda  ismini söyledi.
Onur - ismini söyledi
Gökçen  ismini söyledi
Rezan - ismini söyledi
Seda - ismini söyledi.
Sinan -  ismini söyledi.
Hüseyin -  ismini söyledi
İdilnaz -  ismini söyledi.
Emrah - ismini söyledi.
Çağla -  ismini söyledi.
Arsel -  ismini söyledi.



big brother türkiye,liderlik oyununu kim kazandı,evin lideri kim oldu,6. hafta lideri,3 ocak pazar,bbtr evin lideri kim,big brother kim lider oldu,6.hafta lideri 3 ocak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder