KISMETSE OLUR KİM ELENDİ 2 OCAK CUMARTESİ

kismetse-olur-kim-elendi

2 OCAK KISMETSE OLUR KİM ELENDİ?

7 Damat ve 7 Gelin adayının yer aldığı Kısmetse Olur evinde hayatının aşkı ve hayallerindeki düğün için mücadele eden yarışmacılarda bu akşam bir kişi daha evden ayrılmak zorunda kalacaktır. Birbirinden başarılı 14 yarışmacının yer aldığı Kısmetse Olurda 2 Ocak Cumartesi akşamı bakalım kim elenecek ve hayallerine kim veda edecektir.

Her hafta Cumartesi günleri elemesi yapılan Kısmetse Olur yarışmasında 2 Ocak Cumartesi günü bir eleme daha gerçekleştirilecek ve bir kişi daha yarışmaya veda edecektir. Kısmetse Olur 2 Ocak kim elendi sorusu bu akşam yanıt bulacaktır. Kısmetse Olur eleme programında bir kişi elenirken bir yandan da yeni yarışmacı katılmaya devam ediyor. Bu akşam eleme programı ile yayınlanacak olacak olan Kısmetse Olurda ki eleme heyecanı anlık olarak burada olacaktır.
Kısmetse Olur yarışmasında bilindiği gibi bu akşam gelin adaları elenmesini istedikleri damat adaylarını ve damat adayları ise elenmesini istedikleri gelin adayını yazacaklar gecenin sonunda ise en çok ismi yazılan gelin ve damat adayı yarışmaya veda edecektir.

2 OCAK KISMETSE OLUR
DUYGU
ELENDİ

Kısmetse Olur da kural değişikliği oldu ve artık yarışmaya sadece bir kişi veda edecektir. Bu veda eden kişiyi yapılan oylama sonucunda 10.000 TL'nin kazanılması belirleyecektir. Yani para ödülünü erkek evi kazanırsa otomatik olarak eleme için seçilen gelin adayı elenecek eğer parayı gelin evi kazanırsa otomatik olarak seçilen damat adayı elenecektir. 

Kısmetse Olur da SMS ile koruma altına alınan isimler Emre ve Cansel oldu.

Kısmetse Olur Kim Kimin İsmini Yazdı?
Dani Serhan'ın adını yazdı
Tankut Burçak'ın adını yazdı
Mehtap Serhan'ın adını yazdı
Serhan Duygu'nun adını yazdı
Burçak Gürkan'ın adını yazdı
Emre Burçak'ın adını yazdı
Nur Serhan'ın adını yazdı
Eser Duygu'nun adını yazdı
Cansel Serhan'ın adını yazdı
Murat Dani'nin adını yazdı
Duygu Serhan'ın adını yazdı
Gürkan Duygu'nun adını yazdı
Melis Serhan'ın adını yazdı
Erdem Burçak'ın adını yazdı

İlk oylamada Burçak ve Duygu eşit oy aldığı için Gelinler için yeniden oylama yapıldı ve 2. oylama sonucunda 4 oy Duygu'ya 3 oy ise Burçak'a çıktı. Elemeye kalan Duygu ve Serhan arasında ise elenen kişinin kim olduğu 10.000 TL'lik çekin .... evine gitmesi sonucunda elenen isim ... oldu.


Kısmetse Olur yarışmasının bu akşam yapılacak olan eleme programı saat 22:30 da başlayacaktır. Yarışma başladığı anda elenmek üzere seçilen isimleri kim kimin ismini yazdığını ve koruma altına alınmak üzere söylenen isimleri anlık olarak sizlere buradan aktarmaya devam edeceğiz. 

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI KİMLER
Gelin Adayları
Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Kimdir>>
Kısmetse Olur Mehtap Taşkıran Kimdir>>
Kısmetse Olur Cansel Çördük Kimdir>>
Kısmetse Olur Ayça Beğen Kimdir>>
Kısmetse Olur Daniela Kimdir>>
Kısmetse Olur Burçak Kimdir>>
Kısmetse Olur Duygu Yıldırım
http://gunceltime.blogspot.com.tr/
Damat Adayları
Kısmetse Olur Emre Ubeyli Kimdir>>
Kısmetse Olur Erdem Dalfidan Kimdir>>
Kısmetse Olur Eser West Kimdir>>
Kısmetse Olur Serhan Çeliker Kimdir>>
Kısmetse Olur Gürkan Kimdir>>
Kısmetse Olur Murat Özbakan
Kısmetse Olur Tankut Denker

kismetse olur kim elendi, kismetse olur eleme 2 ocak, 2 ocak kim elendi kismetse olur, kısmetse olur gelinlerden kim elendi, kısmetse olur erkeklerden kim elendi, kısmetse olur elemem gecesi, kısmetse olur kim kimi yazdı, 2 ocak kismetse olur eleme sonucu, kismetse olur elenen isimler, kismetse olur kimler elemeye kaldı, 2 ocak kismetse olur kim elendi,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder