Kısmetse Olur Fatma Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo

Kısmetse Olur Fatma Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo
İzdivaç programı denince akla gelen yarışmalardan birisi olan ve beğeni ile izlenen Kısmetse Olur yarışmasında her hafta haftanın finalinden sonra bilindiği gibi elenen ismin yerine bir başka yarışmacı dahil oluyor. Kısmetse Olur Fatma kimdir kaç yaşında nereli gibi soruların yanıtlarını haberimizin devamında bulabileceksiniz. Kısmetse Olur Fatma kaç yaşında ve nereli işte tüm detaylar. Gelen sms oylarına göre elemeye kalan isimlerden kimlerin gidip kalacağına en çok oyu alan kişi belirliyor. Har hafta sms oylaması ile bir damat ve bir gelin adayı koruma altına alınıyor. İki isimden hangisi daha fazla oy alırsa elemeye kalan gelin ve damat adayından birisi yarışmaya veda ediyor.

Geçen hafta elenen isim Nurçin olmuştu ve onun yerine ise Nur gelmişti. Yeni yarışmacı Nur'un gelişi ile farkı duygulara kapılan Emre ile aralarında aşk mı başlıyor hep birlikte ilerleyen günlerde göreceğiz. Bu hafta ise yarışmadan elenecek olan isim merak ediliyor. Acaba erkekler evinden mi yoksa kızlar evinden mi birisi elenecek ve yeni gelen yarışmacı kim olacak hep birlikte 2 Ocak Cumartesi Kısmetse Olur Haftanın Finalinde göreceğiz.

Kısmetse Olur Fatma Kimdir
Haftanın finali ile yarışmadan elenen ismin ardından yeni gelen yarışmacı Fatma hakkında bilgileri merak ettiler. Fatma kimdir nerelidir gibi soruların yanıtları aşağıda sizlere sunuldu. Eve girdiği ilk dakikalarda sorulara maruz kalan Fatma hem erkekler odasında hem kızlar odasında tanınmak için çeşitli sorulara maruz kaldı.

Adı :
Yaşı :
Boyu :
Kilosu :
Mesleği :
Doğum Yeri :



kısmetse olur,fatma kimdir,kısmetse olur fatma,kismetse olur fatma kimdir,fatma kaç yaşında,fatma boy kilo,fatma nereli,kısmetse olur fatma kimdir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder