DİRİLİŞ ERTUĞRUL 41. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 41. BÖLÜM FRAGMANI

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve her hafta en çok izlenen dizi olan Diriliş Ertuğrul da bu hafta yine nefesler tutulacaktır. Oldukça zor günler geçiren obada her gün yeni bir olay yaşanırken Ertuğrul hem Tuğtekin'in ölümü hemde Atabey Ertokuş'un ölÜmünden sorumlu olmak üzere toya çıkmaya karar vermiş ve obaya gelmiştir. Ertuğrul'un suçsuzluğunu isPat etmeye çalışan Gündoğdu elinden geleni yapmaya çalışırken Dayısı Korkut Bey ise Ertuğrul'un kellesini almak için ant içmektedir.

Geçtiğimiz bölümde toya çıkan ve yargılanmak üzere gelen Ertuğrul'un tek kurtuluş çaresi Tuğtekin'in gözlerini açıp suçsuz olduğunu söylemesidir. Bunu bekleyen Gündoğdu, İbnül Arabi'den Tuğtekin'i obaya getirmesini istemiş ve toya yetiştirmesini istemiştir. Şimdi 41. bölümü merakla beklenen Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve herkesi şok edecek olaylar yaşanmaktadır. İşte Diriliş Ertuğrul 41. Bölüm fragmanı..

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 41. BÖLÜM FRAGMANI


Driliş Ertuğrul 41. Bölüm Özeti
Tuğtekin'i yaralı olarak kurtaran ve yaşaması için elinden geleni yapan Ertuğrul onu İbnül Arabi ile birlikte Geyiklinin mağarasında tedavi ettirip obaya getirilmesini sağlamaktadır. Obada toy günü gelmiş ve Tuğtekin zorda olsa yolda Noyan'ın takibi ve saldırısı ile de sonuçta obaya getirilir. O sırada Ertuğrul'un yargısı sürerken Tuğtekin babasına beklenmedik bir şekilde herşeyin sorumlusunun Ertuğrul olduğunu söyler ve Ertuğrul'a toyda idam kararı çıkar. Ertuğrulun kellesini almak dayısına düşer. Bu sırada Noyan ise Tuğtekin'in ölmesi için takip etmiş obanın yanına kadar gelmiştir. Obaya saldıran Noyan Ertuğrul'un alpleri olan Doğan ve Turgutalp'i yaralamaktadır. Bu sırada ise obada yine işler karışmaktadır. Bakalım bu hafta Diriliş Ertuğrul da neler olacak ve izleyicileri ne gibi sürprizler beklemektedir.

diriliş 41. bölüm fragmanı, diriliş ertuğrul 41. bölüm fragmanı, 41. bölüm diriliş ertuğrul, diriliş ertuğrul 41. bölüm, diriliş ertuğrul bu haftaki fragmanı, diriliş ertuğrul 41. bölüm, diriliş 41. yeni bölüm fragmanı, diriliş ertuğrul yeni bölüm fragmanı, dirilis ertugrul 41. bolum fragmani,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder